מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרתחסוי07/04/2010
שלום אני לסבית בת 17 אני בקשר כבר כמעט שנה עם מישהי וכול פעם אנחנו שוכבות והיא זאת שתמיד גומרת היא מספקת אותי אני נהנת אבל אני לא מגיעה לאורגזמה את האמת כבר ניסינו הכול ולא הולך רק שאני עושה ביד לבד אני גומרת זה מאוד מקשה גם על הזוגיות שלנו
אני אוהבת אותה והכול אבל לפעמים אני רוצה גם להנות מהסקס שלנו לא רק שהיא תהנה מבאס ...
אשמח לקבל עזרה ועצות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך,
טל קרויטורו07/04/2010יש כמה דברים שככל שרודפים אחריהם יותר כך הם בורחים מהר יותר...
אומרים את זה על כבוד, אבל זה נכון גם לגבי אורגזמה.
תחושת לחץ פוגעת ביכולת להנות.
את מתארת שכשאת מאוננת את כן מגיעה לאורגזמה, כך שאי ההצלחה במהלך יחסי מין עשויה לנבוע מ:
קשיים בתקשורת המינית (למשל אם את מצפה שהיא תדע מה עושה לך טוב ללא הכוונה אקטיבית מצידך),
ו/או מתפיסות קודמות של מה נחשב יחסי מין (שעשויות להוביל לכך שגירוי ידני "לא מספיק נחשב" וכך משמיטים מגע מיני רלוונטי)
ו/או מלחץ נפשי "להשיג אורגזמה" (לחץ שהוא TURN OFF בפני עצמו)
ו/או מנושאים אחרים במערכת היחסים שגורמים לכך שהסיטואציה המינית היא טעונה (למשל אם נותרים כעסים מלפני המגע המיני) ו"הגוף מדבר" כדי להעביר את המסר שבעצם את לא בעניין לפחות כרגע.
אם תוכלי לפרט קצת יותר, למשל אם יש כיוון שנראה לך מתאים יותר לסיטואציה שלך, אפשר יהיה לפרט קצת יותר גם בתשובה.
באופן כללי אם יש מעשים שעושים לך טוב מבחינה מינית כשאת לבד - מומלץ לשלב אותם גם כשאת לא לבד. כלומר אם גירוי ידני מענג אותך - שלבי אותו (אם את מעונינת כמובן) ביחסי המין שלך.
אפשר גם שיבוצע על ידך במקביל למגע נוסף מצידה של בת הזוג שתורם לגירוי וגם כסוג של הדגמה ותקשורת מול בת הזוג כדי שתוכל ללמוד ממך איזה מגע מתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)