יש לי עוד שאלה אבל היא קצת אידיוטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי עוד שאלה אבל היא קצת אידיוטית
    רון
    10/04/2010

יש איזה מישהו (בגיל שלי בערך) שלפני כמה חודשים התחלתי להרגיש שאני איתו מן תחושה כזאת מוזרה באזור של החזה, מן לחץ כזה, לא יודע איך להסביר עכשיו פתאום הוא ניראה לי הבחור הכי חתיך בעולם חיחי ואני מרגיש שבא לי לעשות איתו כימעט הכל ושאני חייב להיות איתו כמה שאפשר חח
    נכון זה אומר שאני מאוהב בו? אני לא כל כך בטוח למה אני אף פעם לאל הרגשתי את זה לפני, לקח לי לפחות איזה חודש לקלוט את זה שאני מרגיש שאני מכור אליו, בקיצור הדבר הזה ניקרא "אהבה" נכון? וגם ההרגשה הזאת שאני מרגיש בחזה שאני לידו או מדבר איתו, זה בסדר? אמורים להרגיש אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשאלתך רון

איל זק
    10/04/2010

ראשית, שאלתך בהחלט במקום. מה שאתה מתאר הם רגשות שהתפתחו בך כלפי בחור מסוים שאליו אתה נמשך ומרגיש רצון להיות בקרבתו ולהנות מחברתו "כמה שאפשר". אתה מתאר סממנים פיזיולוגיים של התרגשות שמעידים שהוא מאוד מוצא חן בעיניך וכנראה שאכן אתה קצת מאוהב... (-:
    אז דבר ראשון, מזל טוב ! נכנסת לאחד השלבים הכי מרתקים ויפים בחייך. ויפה אמרת שאתה מרגיש כמו "מכור" שכן התאהבות היא אכן סוג של התמכרות לנוכחותו ומגעו של אדם מסוים. "אהבה" לעומת זאת, היא מונח רחב יותר המציין בין השאר קשרים עמוקים של הערכה, אחווה וחיבה בין שני בני אדם. אז תהנה מההתמכרות שלך ותחווה את הרגשות הנפלאים הללו, רק אל תשכח שכמו שהם יכולים להיות מרוממי נפש ומספקים כאשר מושא אהבתך מחזיר לך אהבה, כך הם יכולים להיות גם כואבים ומאכזבים מאוד כאשר האדם בו התאהבת אינו מחזיר לך אהבה. "במשחקי האהבה" צריך גם קצת להיזהר.
    שיהיה לך בהצלחה, רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה וגם??

רון
    10/04/2010

תודה רבה(= ושניה ההרגשה הזאת שאני מרגיש אליו (באזור של החזה) זה בסדר נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפיקות לב

איל זק
    10/04/2010

אם אתה מתכוון לדפיקות לב והתרגשות בכל פעם שאתה רואה אותו או נמצא בקרבתו (ולא במצבים אחרים) אז זה בהחלט נשמע כסימפטום פיזיולוגי של התאהבות ואין לך מה לדאוג. יחד עם זאת, אם חלילה הדבר מלווה בכאבים (מה שמאוד לא סביר בגילך הצעיר) חשוב לפנות לרופא כללי, אבל קשה לי להאמין שזה המצב.
    מקווה שעניתי לך, רון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא כזה דפיקות

רון
    10/04/2010

זה לא כזה דפיקות זה יותר לחץ כזה, ואפילו יש מצבים שקשה לי לנשום שאני איתו חח טוב לא חשוב (= עזרת'ה לי מאוד ^.^ תודה רבה [:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לי אלייך

דוד
    11/04/2010

היי ... אני לא יודע איך להסביר את מה שאני מרגיש ... אני בן 16וחצי , וכשאני נפגש אם בנים אז בהתחלה אני חרמן ורוצה לעשות הכול אבל כשאני גומר כבר לא בא לי לגעת בוא לא בא לי כל קשר איתו ופתאום אני מרגיש שבא לי רק בנות , האם אוליי בעתיד לא ארצה להיפגש אם גברים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דוד

איל זק
    12/04/2010

משאלתך אני מבין שאתה מתקשה להגדיר ולזהות באופן ברור את משיכתך ונטייתך המינית. אתה טוען שאתה נמשך לבנים אולם אחרי המעשה (סקס או אוננות?) אתה מרגיש רצון לניתוק ואף דחייה. יחד עם זאת, לדבריך יש לך גם משיכה לבנות.
    בכדי לענות על שאלתך באופן מיטבי חסרים לי פרטים נוספים כגון: מה מידת הניסיון שלך עם בנים? האם מדובר כפי שציינתי בסקס או בפנטזיות בלבד המלוות באוננות עצמית? ובהתאם לכך גם מה מידת ואופי היחסים שלך עם בנות? האם קיימת בך במקביל משיכה גם לבנות או שמא היא מופיעה ("פתאום") רק לאחר שאתה גומר במסגרת משיכתך לבנים? אם תרצה אתה מוזמן לפרט בהמשך.
    בכל זאת אנסה להבהיר שני דברים הקשורים לשאלתך, בהתאם לפרטים שסיפקת כאן:
    הראשון הוא שבדר"כ לאחר קיום יחסים או אוננות יש "ירידת מתח" והחשק המיני דועך לאחר הפורקן. זה דבר טבעי שמתואר גם בחווייתך. יתכן שבמקביל לירידת המתח עולות בך גם תחושות של ביקורתיות עצמית ונקיפות מצפון אודות מעשיך המיניים כלפי בנים וזה מפחיד ומבהיל אותך ומעלה בך רגשי דחייה ורצון לניתוק מצידך. יתכן גם, כפי שניתן אולי להבין מדבריך, שבהלה וחשש אלה מובילים אותך לחשוב ולהאמין במשיכתך כלפי בנות. כפי שאמרתי, עליך לפרט יותר. בכל אופן, ככל שתטיב להבין שאין בתחושות אלה ובמשיכה זו כל רע, כך גם תתמודד עימם טוב יותר והם יעלמו.
    שנית, בגילך הצעיר (ושוב מבלי לדעת את מידת ואופי ההתנסויות שלך), נראה לי שזה מוקדם מדי וכלל לא נחוץ להכנס להגדרות ותחזיות באשר למשיכתך המינית. אני מציע שתמשיך לצבור התנסויות רגשיות ומיניות בהתאם לתחושותיך, עם בנות ו/או בנים, ולאט לאט בהמשך הדרך תעצב את משיכתך וזהותך המינית. כל כיוון שבו תבחר יהיה לגיטימי כל עוד אתה באמת מממש את רגשותיך.
    מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו