יש לי בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בעיה
    גל
    14/04/2010

אני חושב שאני הומו, ואיך אני יכול שיעמוד לי בזמן סקס עם בת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי בעיה

הוספת תגובה

• בדוי יקר

איל זק
    15/04/2010

משאלתך הקצרה אני מבין שאתה מרגיש משיכה כלפי בנים. במקביל אתה מבקש הכוונה כיצד להגיע לעוררות מינית עם בנות. בכדי לענות לך בצורה מדויקת יותר אני זקוק לפרטים נוספים. מהו גילך? מדוע אתה חושב שאתה הומו ומה אתה מרגיש כלפי בנים וכלפי בנות? מהי מידת ההתנסות והניסיון המיני שלך עם בנים ועם בנות? בהנחה שתחושותיך נכונות, מדוע אתה מבקש בכל זאת לקיים יחסי מין עם בנות? הגדרת זאת כבעיה, האם אתה יכול לשתף אותי יותר מדוע אתה חש כך?
    אשמח אם תוכל לפרט ולהרחיב לגבי שאלות אלו על מנת שאענה לך בצורה טובה יותר.
    מחכה לתשובותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

בדוי
    15/04/2010

אני בן 16, ואני ידוע שאני הומו כי עומד לי מסרטי פורנו של הומואים. שאני רואה לססביות לא קורא לי כלום. אין לי ניסיון מיני, ויש לי חברה, אני אוהב אותה מאוד אבל אני לא יכול לשכב איתה עם לא יעמוד לי... היא רוצה ווגם אני אבל אני מאוד מפחד מיזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שלום

איל זק
    15/04/2010

הפעם ציידת אותי במידע רב יותר ואני אנסה לענות לך בהתאם. ראשית, אתה אומנם מתאר משיכה מינית כלפי גברים ולא כלפי נשים, אך מכיוון שאין לך עדיין ניסיון מיני בכלל, אינני חושב שיש כרגע צורך להכנס להגדרות מקובעות של "הומו" או לא.
    בתחום המשיכה המינית קיים רצף בין הומסקסואליות להטרוסקסואליות ורובנו נמצאים בטווח הרצף ולאו דווקא בקצותיו. מכאן, שישנם גם הומוסקסואלים שיכולים להנות מסקס עם נשים, וישנם אף כאלה המגדירים עצמם כבעלי משיכה דו מינית.
    באשר לשאלתך המעשית, אני חושב שעצם זה שיש קשר טוב בינך לבין חברתך ואתם אוהבים מאוד, זה כבר בסיס טוב להבנה ותמיכה שניתן להתחיל ממנו. עוררות מינית מושפעת בעיקר ממשיכה מינית אך ניתן מדי פעם גם לעזור לה.
    אינני סקסולוג, אך נראה לי כי הדרך הנכונה היא שתחוו ביחד את המגע האינטימי לאט ובלי כל לחץ, החל ממשחקים מקדימים, ליטופים, נגיעות וכל מה שעושה לכם טוב. ולאט לאט עם העוררות המינית תתקדמו לשלב הבא. ככל שתחשוב פחות על הזקפה ויותר על המגע וההנאה שלך איתה, כן ייטב.
    מותר לך גם לפנטז על גברים ברגע הקריטי. יתכן שהפנטזיות הללו יעזרו לך ועם התגברותך על החששות בניסיונות הראשוניים, לא תדרש להם יותר.
    ולסיום, הדבר החשוב ביותר שאני רוצה לומר לך הוא שאין זה משנה אם אתה נמשך לבנות ואתה הטרוסקסואל או נמשך לבנים ואתה הומוסקסואל. מה שחשוב הוא שתחייה את חייך בהתאם לאותנטיות שלך: לרגשות, לתחושות ולרצונות האמייתיים שלך, ולא מפחד של "מה יגידו השכנים".
    מקווה שעזרתי לך, שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גל
    16/04/2010

עזרת לי מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו