נתקלת בכל מיני סיטואציות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתקלת בכל מיני סיטואציות
    חן
    17/04/2010

אני כבר שנה שמתי לב שאני יכולה להיקשר לחברה כלשהי אם זה בבה"ס ריגשית וכ'ו..ובהחלט אני גם יכולה לראות אותה בתור בת זוג ולקיים איתה יחסי מין אבל אני תמיד חושבת על בנים ומצפה לגבר שאני יהיה איתו..מה זה אומר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נתקלת בכל מיני סיטואציות

הוספת תגובה

• להיקשר לחברה ולחשוב על בנים

טל קרויטורו
    17/04/2010

הי חן,
    גיל ההתבגרות הוא בדיוק הגיל בו מתחילים להתעורר הרגשות המיניים ובהתאמה מתחילים ההתנסויות הרגשיות והרצונות המיניים בין אם הקשר חד צדדי ובין אם הדדי.
    בניגוד לתפיסה המקובלת בחברה שאפשר להמשך או לנשים או לגברים, רבים נמשכים הן לגברים והן לנשים, במינונים שונים (כלומר ממש לא בהכרח שווה בשווה), שיכולים גם להשתנות במהלך הזמן. כלומר זה לא "אני יכולה להיקשר לחברה..." **אבל** " חושבת על בנים" אלא יכול להיות בהחלט "אני יכולה להיקשר לחברה..." ** וגם** "חושבת על בנים".
    כשמבינים שזה לא עומד זה מול זה, אפשר אולי להשתחרר מהצורך להשוות ביניהם שגורם לבלבול ולבחון כל אחד מהם או בנפרד - מה יחסך לנשים ומה יחסך לגברים, או באופן מאוחד - כלומר כשמישהי או מישהו מוצאים חן בעיניך לחשוב על מהו רצונך בנוגע לקשר עם אותו אדם, כאשר המגדר הוא אחת התכונות, ובקשרים הרי יש משמעות גם לשפע תכונות נוספות וגם לדינמיקה בין הפרטנרים.

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו