מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לסבית?דפנה :)05/05/2010
אם אני היתנשקתי עם מישהי וממש נהנתי מזה! הלב שלי דפק,רעדתי נהנתי! משהו לא מהעולם הזה! משהו שלא קרה לי קודם..
אני הייתי גם עם כמה בנים אבל לא ממש יצא לי להיתנשק איתם,רק עם חלק קטן,וזה היה לפני שנה בערך,אני ממש לא נהנתי כמו עכשיו!
יכול להיות שזה בגלל שאני גדלתי,היתבגרתי,שאני רוצה את זה יותר?
או שזה אומר שאני לסבית?
אני די חושבת כול הזמן על הנשיקות שהיו לנו!הן ממש הלהיבו אותי! אני ממש נהנתי מזה!היה לי פשוט ט=ו=ב!משהו עולמי!
אני כול הזמן חושבת עליה! ומפנטזת על בנות אחרות מדי פעם אבל בקטנה.. יצא לי רק להיתנשק עם הילדה הזאת וזאת רק מישהי אחת ניסיתי,אני רוצה לנסות עוד כול מיני אבל אני לא ממש מכירה בנות שבקטע של בנות בגיל שלי (15 וחצי)
אני ממש מחפשת מישהי אבל אין לי מי..
מה לעשות?זה אומר עלי משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דפנה,
טל קרויטורו05/05/2010לסבית זו כותרת שמשמעה אישה שנמשכת מינית ורגשית לנשים.
סטרייטית זו כותרת שמשמעה אישה שנמשכת מינית ורגשית לגברים.
ביסקסואלית זו כותרת שמשמעה אישה שנמשכת מינית ורגשית גם לנשים וגם לגברים.
אף אחד אחר לא יכול לומר לך למי את נמשכת, את המומחית בנושא. ככל שיעבור הזמן גם תהפכי למומחית גדולה יותר בנושא :)
"בנות שהן בקטע של בנות" שהן בנות גילך ניתן להכיר גם בפורומים חברתיים באינטרנט באתרי קהילות שונים וגם בארגון הנוער הגאה שיש לו קבוצות ברחבי הארץ גם לגילאי 15-18 וגם לגילאי 19-23.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)