מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהות מיניתאלמוני16/05/2010
שלום,
אני בן 37רווק יש לי חברה כמה חודשים אבל לא מרגיש שמסופק מינית ומסתכל לצדדים,אבל כרגע לא בוגד פיזית, בעבר היו לי הרבה קשרים שבטווח הקצר ריגשו אותי אבל כחלוף כמה חודשים עוצמת הריגוש ירדה ועברתי לבחורה הבאה, יש מי מרכיב של פחד ממחויבות וזה אני יודע כבר מגיל צעיר.
בגלל שאני לא מסופק מינית ויש חסכים מיניים אני גולש הרבה באינטרנט בצאטים ומחפש ריגושים,
בגלל חרמנות יתר שאני לא מוצא בחורה לזרום איתה במצלמה,אני לפעמים נכנע לתשוקות שלי וקורה שאני זורם עם בחור במצלמה.אפשר ממש בקלות למצוא שותף למצלמה.
שמתי לב שאם זה כבר קורה לי אני מעדיף שזה יהיה עם בחורים חלקים שמזכירים לי נשיות,
בגלל שזה מבחינתי טאבו להיות עם בחור(יש לי קטע הומפובי במידה מסויימת) זה מעצים את הריגושים ואני נהנה לזרום במצלמה,אבל מהרגע שאני מסופק אני נרגע ,אבל לא מפנטז על פגישה במציאות עם אותו בחור,רואה בו אובייקט מיני למטרת פורקן ברשת, מה שמדהים אם זאת היתה בחורה הייתי מסוגל לחשוב על מיפגש ולראות אם במציאות יהיה ריגוש חזק כמו הוירטואלי.
בחיים נהנה להסתכל על בחורות,אבל לעיתים רחוקות קולט בחור שנראה נשי ולא ממשיך עם המחשבה,
אני מרגיש שקל לי להיות דומיני במצלמה אבל במציאות מתנהג ומרגיש סטרייט.אני מרגיש כמו אחד שנמצא ברשת בארון והאינטרנט מאוד מקל על זה.
האם עצם זה שאני מרגיש חופשי בעולם וירטואלי ולזרום בחופשיות אומרת שאני דו מיני,למרות שבחיים הרגילים לא מתנהג ככה?
אני מתלבט לאחרונה ואובד עצות, שמתי לב שאני נמצא במצב דכאוני ואין לי בנות זמינות למצלמה אני בקלות מוצא בחור לזרום איתו וזה נהפך לדפוס, מאוד קל לי ברשת והבנתי שאני לא נמצא לבד.
אני מודה לך מראש על תגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלמוני
איל זק16/05/2010אתה מתאר נסיבות המשותפות לאנשים רבים. התשוקה בזוגיות מעצם טבעה נוטה להצטמצם ומופחתת במהלך הזמן, וזוגות רבים מוצאים עצמם מחפשים פתרונות יצירתיים ע"מ לשמור על הקיים. בנוסף, האינטרנט כאמצעי המבוסס על אנונימיות הגולשים מאפשר למשתמשים בו לחשוף בעצמם צדדים אותם לא היו מראים בחברה. כך אתה מוצא עצמך מחפש ריגושים מיניים ברשת ואף נהנה לפנטז על גבר.
בהקשר זה חשוב לי לציין כי הנטייה המינית אצל רובנו אינה מובנת באופן חד משמעי כ"הומו" או כ"סטרייט", אלא נמתחת על פני רצף שבין שתי הזהויות האלה. כך למעשה, לרובנו יש נטייה מינית לכיוון מסויים אך גם במידה כזו או אחרת לכיוון הנגדי. זה טבעי ונורמלי.
נראה לי כי הבעיה העיקרית במכתבך נוגעת לתחושת ההומופוביה שלך, כפי שכתבת בעצמך. פחות חשובה ההגדרה האם אתה "דו-מיני" או "סטרייט שמדי פעם נהנה לפנטז על גבר", ויותר חשוב שתצא מהחששות והדעות הקדומות ותזרום עם מה שעושה לך טוב.
אני מקווה שעניתי על שאלתך. אם לא, אתה מוזמן לשוב ולשאול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)