מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייוסי16/05/2010
האמת שאני חושב שאולי יהיה לך יותר קל להפתח אצל אדם זר אובייקטיבי שלא ישפוט אותי..
ואם יש כימיה אז בכלל..
מה שבאמת מפחיד אותי זה להתמודד עם כל הנושא של הנטייה המינית והחיים בצלה..
כרגע אני סטודנט כבר כמה שנים ועמוס כך שהנושא נדחק לצד קצת -זה על רגל אחת רקע כללי
אין לי תשתית בריאה וטובה בכל הקשור להווי והכול...
מה דעתך בגדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ארז
איל זק16/05/2010ההתרשמות שלי מדבריך היא שבהחלט כדאי שתפנה לייעוץ. אתה טוען שחסרה לך תשתית טובה ובריאה ואתה מתקשה להתמודד עם הנטייה והזהות המינית שלך ואף מביע חשש כי אנשים בסביבתך ישפטו ויבקרו אותך על כך. אני אפילו מתרשם שאתה רוצה להעזר בטיפול רק עדיין קצת חושש.
אני חושב שטיפול מתאים בהחלט יכול להעניק לך את החיזוק והתמיכה שאתה זקוק להם. תמצא את הזמן והנכונות להשקיע בעצמך ותבחר לך מטפל/ת שמכיר את הנושא ושנוח לך איתו/ה. כפי שאמרתי, כשיש כימיה טובה בין המטפל והמטופל העבודה המשותפת בהחלט יכולה לשפר את איכות חייך ולחזק אותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)