מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנייה לרופא/מטפליוסי28/05/2010
שלום,
אני בן 26. האם יש טעם לפנות לרופא להתייעץ לגבי טיפול או תרופות לשיפור הגבריות? מבחינה פסיכולוגית, התנהגותית תפקודית וכו..
תודה מראש.
אשמח לתגובה מקצועית ולא שופטת ( כפי שנתקלתי בעבר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי שלום
איל זק29/05/2010אשמח אם תפרט יותר למה כוונתך ב"שיפור הגבריות"? מהי הבעייתיות ובמה אתה חש קושי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה להגדיר...
יוסי30/05/2010חוסר ביטחון ברמה מסוימת ( כי אני גם לומד ועובד וכו'') קושי במציאת זוגיות , מעין חוסר כוח נפשי אין לי אנרגיות ( ואני לא בדיכאון) אנרגיות נפשיות להתמודד עם מצבים אנשים ובעיות
כלומר אם ניכנס לתפיסה הגברית הקלאסית הישנה אין לי את אני לא מרגיש מספיק חזק.
לדעתי זה מולד
מה עוד?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי שלום
איל זק30/05/2010הקשיים שאתה מתאר וחווה משותפים לאנשים רבים ואינם ברי טיפול בעזרת תרופות. חוסר ביטחון, קושי במציאת זוגיות, חוסר באנרגיות ועכבות נוספות באופן ההתמודדות עם מציאות חיינו הן תופעות שכיחות בעלות בסיס משותף, הנבחנות ומטופלות במסגרת שיחות עם פסיכותרפיסט (פסיכולוג קליני או עובד סוציאלי קליני). מבחינה זו אין כל רלוונטיות האם זה מולד או נרכש, ובדר"כ זה קצת מכל דבר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)