פנייה לרופא/מטפל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנייה לרופא/מטפל
    יוסי
    28/05/2010

שלום,
    אני בן 26. האם יש טעם לפנות לרופא להתייעץ לגבי טיפול או תרופות לשיפור הגבריות? מבחינה פסיכולוגית, התנהגותית תפקודית וכו..
    תודה מראש.
    אשמח לתגובה מקצועית ולא שופטת ( כפי שנתקלתי בעבר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנייה לרופא/מטפל

הוספת תגובה

• יוסי שלום

איל זק
    29/05/2010

אשמח אם תפרט יותר למה כוונתך ב"שיפור הגבריות"? מהי הבעייתיות ובמה אתה חש קושי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה להגדיר...

יוסי
    30/05/2010

חוסר ביטחון ברמה מסוימת ( כי אני גם לומד ועובד וכו'') קושי במציאת זוגיות , מעין חוסר כוח נפשי אין לי אנרגיות ( ואני לא בדיכאון) אנרגיות נפשיות להתמודד עם מצבים אנשים ובעיות
    כלומר אם ניכנס לתפיסה הגברית הקלאסית הישנה אין לי את אני לא מרגיש מספיק חזק.
    לדעתי זה מולד
    מה עוד?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי שלום

איל זק
    30/05/2010

הקשיים שאתה מתאר וחווה משותפים לאנשים רבים ואינם ברי טיפול בעזרת תרופות. חוסר ביטחון, קושי במציאת זוגיות, חוסר באנרגיות ועכבות נוספות באופן ההתמודדות עם מציאות חיינו הן תופעות שכיחות בעלות בסיס משותף, הנבחנות ומטופלות במסגרת שיחות עם פסיכותרפיסט (פסיכולוג קליני או עובד סוציאלי קליני). מבחינה זו אין כל רלוונטיות האם זה מולד או נרכש, ובדר"כ זה קצת מכל דבר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו