זהות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    חסוי
    30/05/2010

היי אני בת 16 ואני לא יודעת מה הנתיות המיניות שלי האם אני לסבית א סטרייט
    תמיד הייתי גברית כלומר משחקת כדורגל אוהבת מכות ודם בעבר הייתי משחקת במשחקי בנים כמו משאיות וכו' כיום יש לי חבר אך אני לא מרגישה את הדפיקות לב וכו' כאשר אני מקיימת איתו יחסי מין, לפחות לא מאז שהתנשקתי אם בחורה אני לא יודעת מה אני ואני מקווה שתעזרו לי להבין מי אני ולמה אני מרגישה ככה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• זהות מינית

איל זק
    31/05/2010

גיל ההתבגרות הוא גיל שמאופיין בדילמות ועימן התנסויות אשר לאט לאט עוזרות לנו לגבש את זהותנו, את העדפותינו וגם את נטיותינו. מפנייתך אני מתרשם שזהו בדיוק השלב בו את נמצאת. כפי שהינך בודאי יודעת, להיות סטרייטית פירושו להימשך מינית ורגשית לגברים ואילו להיות לסבית משמעו להימשך מינית ורגשית לבנות. יחד עם זאת, חשוב לזכור כי ברוב המקרים זו העדפה עיקרית אך לא בלעדית. ניתן גם להימשך לשני המינים, או יותר לזה וקצת פחות לזה.
    היחידה שיכולה באמת להבין מה את מרגישה זו את. לכן גם חשוב שבגילך כיום תרשי לעצמך להתנסות (בגבולות הסביר כמובן) ולברר עם עצמך מה עדיף עלייך, קשר עם בחור או עם בחורה.
    ככל שתתנסי יותר בקשרים עם אנשים, כך תעצבי לעצמך את זהותך על בסיס רגשותיך. המשיכי לבחון את תחושותיך כלפי כל אחד מהמינים אבל נסי להתייחס יותר לאדם איתו את נפגשת ולקשר ביניכם ופחות למגדר שלו (האם הוא בחור או בחורה) ועם הזמן תדעי בדיוק מה את מחפשת. כרגע, אין כל סיבה להילחץ מהדילמה. היא טבעית לגמרי.
    מקוה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין בדילמה

חסוי
    31/05/2010

זהו שהתנסתי עם בנות בגיל 13 בעברי והחלטתי לנסות קשר עם בנים אך כול הקשרים שלי עם בנים היה כישלון ולכן אני מבולבלת אני מרגישה חיבה כלשהי לאחת מחברותי אך אינני יודעת האם אני לסבית או שאני מתוסכלת מהמין הגברי ולכן אני מעדיפה לחזור לנשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסבית זה שם אחר

טל קרויטורו
    02/06/2010

למי שנמשכת מינית לנשים ולא נמשכת מינית לגברים.
    האם את נמשכת רק לנשים או גם לנשים זה משהו שיתבהר עם הזמן.
    עם זאת ברקע כתבת מספר דברים שהיו מעט מדאיגים - אמרת שיש לך חבר ואת מקיימת איתו יחסי מין - האם זהו קשר שמבוסס על רצון בקשר ומשיכה מצידך? במידה ולא - קשרים כאלו אינם בריאים ויכולים להיות בעלי השלכות שליליות גם לעתיד.
    כתבת שההתנסויות המיניות שלך היו בגיל 13 - זהו גיל צעיר, האם הן היו עם בנות גילך, ומרצונך? במידה ולא - גם לכך יכולות להיות השלכות על העתיד.
    למי את נמשכת זה משהו שמכירים עם הזמן, אבל עד אז יש משהו הרבה יותר חשוב בעיני מלמי את נמשכת - וזה טיב הקשרים החברתיים והזוגיים אם ישנם כאלו (יש הרבה בני ובנות 16 ומבוגרים/ות מכך שאין להם קשר זוגי בגיל זה וזה טבעי לחלוטין). פחות משנה המגדר של מי שנמצא/ת איתך בקשר, הרבה יותר חשוב שזה יהיה קשר הדדי, נעים, מרצון ונובע מרגש.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

חסוי
    02/06/2010

אני חושבת שאת צודקת אך אם אני נמשכת לבנות אני יודעת איך זה ישפיע על הסביבה שלי ולכן אני מפחדת להביע זאת בפני מישהו מוכר
    בנוגע ליחסי מין עם החבר הנוכחי אין צורך לדאוג בנוגע לזה אני עושה זאת מרצון, וגם כאשר קיימתי יחסי מין עם נשים עשיתי זאת מרצון מפני שרצתי לדעת מה ההרגשה ולענות לעצמי על כמה שאלות
    תודה על הדאגה ועל העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעה על הסביבה

טל קרויטורו
    02/06/2010

הי, ההשפעה על הסביבה גם משתנה מאדם לאדם, וגם אצל אותו אדם איננה דבר קבוע.
    כך למשל התגובה הראשונית בגיל הנעורים (למשל "זה יעבור לך") היא לא בהכרח התגובה הראשונית בגיל מבוגר יותר, וגם התגובה הראשונית שעשויה להיות לא אוהדת היא ממש לא בהכרח התגובה שתהיה מאוחר יותר - הרבה תגובות מסתמכות על חששות הבנויים מדעות קדומות וסטיגמות והם בהחלט יכולים להשתנות עם הזמן. בנוסף גם הסביבה איננה דבר קבוע - תגובת החברים היא לא בהכרח תגובת המשפחה, תגובת חברה א' היא לא בהכרח תגובת חברה ב', וכמובן שזה לא אומר דבר על חברות וחברים ג' ואילך (שיצטרפו במהלך חייך).
    בנוגע למין - ההצעה שלי היא להשתדל ככל הניתן שזה יהיה אינטאראקציה אינטימית אינטראקטיבית. מין שנעשה לא מתוך תשוקה ומשיכה אלא מתוך "מבחן" , "נסיון", "לא נעים לי", "זה מה שצריך" ועוד מוטיבציות שאינן רצון מתוך תשוקה ומשיכה לא רק שעשוי להיות בעל השלכות שליליות אלא גם איננו מלמד דבר על קיום יחסי מין מתוך תשוקה ומשיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה

חסוי
    04/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו