שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ציפי
    21/06/2010

שלום, אני בן 14. אני יודע שהגיל הזה הוא לא גיל שבו הזהות המינית כבר קבועה, אבל אני עדיין רוצה להתייעץ.
    המשיכה שלי היא תמיד היתה לילדים שקטנים ממני.
    זה התחיל עוד כשהייתי בן 11, אני זוכר את עצמי גולש בגוגל ורואה תמונות של ילדים בני 7-8 ועל זה אוננתי פעם ראשונה... מאז זה לא השתנה בכלל . אני אף פעם לא נמשך לילדים שמפותחים כמוני. אפילו בכיתה שלי אני מרגיש משיכה דווקא לילדים שהם מפותחים פחות והם נמוכים יחסית, ולא לגבוהים כמוני. כמו כן אני נמשך לבנים בלבד...
    אם זו היתה בעיה של הורמונים, אני חושב שמגיל 11 זה היה משתנה לפעמים. הבעיה היא שזה לא משתנה.
    אני הופך להיות פדופיל!
    מה לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• פדופיליה

איל זק
    21/06/2010

שלום רב
    בגיל ההתבגרות בו אתה נמצא אין זה יוצא מן הכלל להרגיש משיכה למתבגרים הצעירים ממך ובפרט כאשר הפער עליו אתה מדבר הוא של כשלוש שנים לערך. אנשים רבים נוטים להרגיש משיכה לאלו המבוגרים מהם במעט או לכאלו הצעירים מהם במעט וזו העדפה אישית מקובלת. במהלך החיים גם העדפה אישית זו יכולה להשתנות.
    הגדרתה של הפדופיליה מתייחסת לרוב לגילאי 16 ומעלה הנמשכים לצעירים מהם בחמש שנים לפחות. כך שמבחינה זו אין לך סיבה לדאוג. אולם במידה ואתה מרגיש כי הינך מתבגר ועדיין מוצא עצמך נמשך אך ורק לגילאי 7-8, יהיה מקום לפנות ליעוץ מקצועי ולבחון סוגיה זו, שכן דפוס משיכה זה עלול להפריע לך לבסס קשר רגשי יציב עם בן / בת זוג מתאימים.
    כאשר מדובר במערכת יחסים הומוסקסואלית, מציאת בן זוג המבוגר או צעיר ממך, אינה דבר יוצא דופן. פעמים רבות דווקא פער הגילאים תורם רבות לייצובה של מערכת היחסים בין שני הגברים (כל זאת בהנחה כמובן ששניהם מעל גיל 16).
    אני מקווה שעזרתי. אתה מוזמן לשאול שוב אם תרצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו