חולמת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולמת...
    חגית
    23/06/2010

לאחרונה אני חולמת חלומות בהם אני מתנשקת עם ילדה. זו לא מי/שהי שאני מכירה אבל בכל זאת. אני בת 14 ואף פעם לא התנשקתי עם אף אחד וזה די מפחיד אותי שאולי פתאום אני אגלה שאני לסבית. לא שיש משהו לא בסדר בזה אבל בכל זאת. איך אני אמורה לדעת? תענו לי מהר בבקשה אני ממש לחוצה מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולמת...

הוספת תגובה

• חלומות

טל קרויטורו
    23/06/2010

הי חגית,
    כשיש חלום, התוכן פעמים רבות איננו פשוטו כמשמעו. לרוב מה מרגישים כלפי מה שקרה בחלום מיצג יותר מאשר מה שקרה מבחינת אירועים בחלום.
    זה שחלמת שהתנשקת עם ילדה לא אומר בהכרח שאת רוצה לעשות זאת במציאות, זו אחת האפשרויות, זה יכול להיות גם תוכן ששמעת או נתקלת בו בסרט/ספר/בסביבה והחרדה היא זו שגורמת לחלום הזה להיות חלום חוזר.
    לחץ פוגע ביכולת שלנו לחשוב ולהרגיש, ככל שתהיי לחוצה פחות, תוכלי להתחבר למה שאת מרגישה יותר. שאלת איך אמורים לדעת למי נמשכים - לא אמורים לדעת מראש, מסתובבים בעולם, ורואים מה קורה בפועל. הכוונה היא למה קורה במציאות מבחינת רצונות, או לכל הפחות בחלומות שהם פנטזיות רצויות, לא למה שקורה בחלום כזה או אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלומות זה כלום

שם חסוי
    29/06/2010

את בגיל ההתבגרות (נמחקה התבטאות לא הולמת - ט.ק.)
    קיצר חלומות הם לא מציעותיים
    ואת בכלל בגיל שאנחנו רובנו לא תמיד בטוחים בזהות המינית שלנו
    -חלומות שאת חולמת בלילה הם סתם שטויות
    ואל תתני להם להשפיע על החיים האמיתיים שלך:)
    -תאמיני לי,גם אני האמנתי שחלומות לילה הם סוג של "נבואה" חחחח
    ואם פתעום תתחילי לחלום שאת מתנשקת עםם...קיר
    (סליחה על הגסות)חלומות זה שטויות תאמיני לי^^

נ.ב.
    אם את באמת מרגישה לסבית
    -יש לי בנות לסביות בבצפר(אני לא אחת מהם)
    אז אם תרצי...את מוזמנת להכיר אותם- (נמחקה התבטאות לא הולמת ט.ק.)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו