בעיה קשה (תרתי משמע)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה קשה (תרתי משמע)
    אורי
    29/06/2010

אני הומו בן 21 ואני מודע לכך כבר זמן רב, למרות שעדיין לא מימשתי את זה ואין לי כל כך משיכה מינית לבנות - אני יודע להגיד איזו בחורה יפה בעיניי אבל אני לא מפנטז על בנות באופן מיני. בזמן הקרוב אני הולך לצאת למין טיול שידוע בכך שיש בו הרבה מאוד סקס, ואני לחוץ מזה שכולם מצפים שאני אמצא שם איזו בחורה (אני בארון). השאלה שלי היא האם בתור הומו אני אוכל לשכב עם בחורה, או שצפויה פשלה רצינית ומביכה? יש דרך לבדוק את זה לפני זמן אמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קשה (תרתי משמע)

הוספת תגובה

• אורי שלום

איל זק
    29/06/2010

השאלה האם אדם בעל נטיה מינית הומוסקסואלית יכול לקיים יחסי מין עם אישה היא שאלה אינדיוידואלית התלויה גם בנסיבות. כעקרון אין שום מניעה טכנית לכך. עוררות מינית בהחלט יכולה להיות מושגת גם בין גבר הומו לאישה במצבים אינטימיים. יחד עם זאת אין דרך להבטיח כי העוררות תשמר לזמן רב או אף תגרם כאשר מדובר בנסיבות בהן המפגש עצמו נובע מתוך לחץ חברתי ומלווה בחרדות ביצועיות.
    נראה לי כי אם, מתוך רצון אמיתי שלך, הינך מעוניין לבחון את יכולתך לקיים יחסי מין עם בחורה, אזי היה רצוי כי תמצא לך מישהי שיש לך שפה משותפת עימה, שנוח לך בחברתה, ושאתה מרגיש שהיא יכולה להיות שותפה אינטימית נכונה עבורך. בנסיבות אלו, ותוך כדי התפתחות הדרגתית של רגשי חיבה, הערכה ורצון הדדי תוכל לבחון את יכולתך זו, ללא כל לחץ סביבתי. אולם כאשר לחץ זה קיים והסיבה למפגש האינטימי עצמו כפי שתיארת איננה אותנטית (נובעת מסיבות חיצוניות), רבים הסיכויים לחוסר הצלחתו.
    וכאן אני נכנס לשאלה המהותית יותר בעיניי: האם לדעתך נכון הוא לנסות לשכב עם בחורה רק בשביל לרצות את הציפיות החברתיות של הסובבים אותך? האם נכון הוא לדעתך לנהוג באופן הנוגד את טבעך ואת נטייתך ולעשות משהו שאינך חפץ בו ושאינו מושך אותך כפי שהסברת, רק בשביל שלא להיתפס כשונה ע"י החברה?
    ברור לי שבגילך הצעיר אלו הן שאלות מהותיות וכבדות משקל עבורך, וההתמודדות עימן אינה קלה כלל וכלל. יחד עם זאת, אני מאמין שאתה חייב לעצמך את התשובות הללו.
    אשמח אם תשתף אותי מה דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

אורי
    29/06/2010

אני חושב שכדאי לנסות לפחות להיות עם אישה, ובסיטואציה כזאת של מין כמעט מזדמן זה אולי יותר פשוט מחיזור ארוך בלי משיכה שכרוך בלשקר לבחורה לאורך זמן. זה לא רק לרצות אחרים (למרות שגם זה), זה גם לבדוק את עצמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה קשה

איל זק
    29/06/2010

שאלתך נגעה לסיכוייך לתפקד מינית במסגרת אותו טיול בו אתה מצופה לקיים יחסים עם בחורה. כאמור, סיכויים אלה גבוהים יותר כאשר המפגש נערך מתוך רצון הדדי, שיתוף וחיבה מאשר מתוך לחץ חברתי וחרדת ביצוע. יחד עם זאת, אם אתה מוצא במסגרת זו הזדמנות נוחה לבחינה עצמית של תחושותיך ומשיכתך המינית, זו בהחלט יכולה להיות חוויה מעשירה עבורך, ובתנאי שלא תהייה מלחיצה מדי עבורך (ותהא תוצאתה אשר תהא).
    תהנה מהטיול ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה חייב?

שם חסוי
    29/06/2010

סתם באתי קרא פה וראיתי את ההודעה...
    מה חייב,אם אתה לא אוהב נשים-פשוט על תשכב איתה!
    -היא רק עלולה להיפגע מזה קשות
    למה אתה חושב שאתה חייב לשכב איתה עם אתה בעצם לא רוצה?
    מה כבר החברה תעשה לך?תרביץ לך?
    אתם כבר בסביבות גיל העשרים לא 8
    פשוט תגיד שלא הלך לך...
    אולי אתה לא באמת הומו,אולי סתם אתה צריך חברה נורמלית
    אתה יודע שיש מלא סוגים של בנות...אולי פשוט יצא לך להיות בסביבה
    של בנות מגעילות שלא אהבת
    -אבל תדע שלא כל הבנות הן פאקצ'ות או חנג'ות,יש גם סוגים אחרים

(אתה נמצא בחברת ערסים או משהוא??)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו