חושבים שאני לסבית ועל כלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושבים שאני לסבית ועל כלום
    שם חסוי
    29/06/2010

יש לי בעיה חברתית
    -אני ילדה בת 16
    ויש לי משיכה ממש חזקה לבנים,וכן התכוונתי ליצורים ממין זכר:)
    אבל חלק מהאנשים בצורה מוזרה לוקחים אותי או מתחילים
    לחשוב שאני לסבית-אני לא!
    אני אפילו לא נוגעת בבנות,כמעט ולא מתחבקת איתן אפילו
    -אני בוודעות יודעת שאני סטרייטית
    אני אפילו אוהבת לראות סרטים על הומואים רק כי יש שמה בנים ערומים
    -אבל מה נדפק עם הסביבה?
    אני לובשת בגדים של בנות-אולי אני פשוט אף פעם לא שמה עגילים
    ואיפור,לא משנה תסרוקת ושונאת סמלות
    אבל אני אני יודעת שאני בת ואני אוהבת להיות כזאת,אבל למה אני בכלל חייבת להיות סופר נשית?
    האם זו סתם בעיה חברתית,שמנשים לעצבן אותי?ואיך לגרום
    לאנשים להפסיק לתת עלי גישה של פריקית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סנקציות חברתיות

טל קרויטורו
    29/06/2010

שלום לך,
    כמו שנוכחת לראות בעצמך פעמים רבות הירידות על כך שמישהי לסבית או מישהו הומו לא קשורות בכלל לנטיה מינית, אלא ל"עברות מגדריות". כלומר אלו חלק מהסנקציות על גבר שמתנהג "נשי" מדי או לא "גברי" מספיק, או על נשים שמתנהגות "גברי" מדי או לא "נשי" מספיק. מנסים למשטר אותך, כדי ש"תחזרי לקוים" ואחרי כל הלחץ החברתי הזה אומרים שההבדלים האלו טבעיים...
    בנוגע למה אפשר לעשות בנוגע לזה - יש כאלו שמישרות קו עם הסביבה כי המחיר של לא לישר גבוה להן מדי, יש כאלו שעומדות על שלהן כי המחיר של להתישר גבוה להן מדי, ויש כאלו שלפעמים ככה לפעמים ככה, תלוי איפה הן נמצאות ומה הן מוכנות לשלם.
    זה שונה מאחת לאחת מה המחירים שהיא צריכה לשלם, מה המחירים שהיא מוכנה לשלם ומה התמיכה שיש לה בסביבה שלה כדי להמשיך להיות היא עצמה מבלי להתיישר. זה גם משתנה לאורך החיים - בבית הספר ובצבא יותר לוחצים, באוניברסיטה הלחץ יותר עקיף.
    התנועה החברתית שעוסקת בנושאים האלו ומתקוממת סביב מה שאת מתארת נקראת התנועה הפמיניסטית. את יכולה לקרוא עליה בספרים כמו "מה זה בכלל פמיניזם ואיך קרה שאנחנו לא יודעות על זה כלום" או באינטרנט. תוכלי לראות שאת ממש לא היחידה שמתמודדת עם המישטור הזה ותוכלי אם תרצי גם להצטרף לאחרות שמנסות לפעול נגד המישטור הלא הוגן הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו