לפני חתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני חתונה
    בתיה
    11/07/2010

הבן שלי עמד להתחתן עם מישהי ואז החליט שהוא לא מעוניין ויצא מהארון. היא עדיין לא סיפרה להורים שלה והם מתקשרים וחושבים שהכול כרגיל ורוצים להמשיך עם תוכניות החתונה. האם הוא צריך לספר להם? האם אני צריכה? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני חתונה

הוספת תגובה

• ביטול חתונה

טל קרויטורו
    11/07/2010

בתיה היקרה,
    כמובן שהוריה צריכים להיות מיודעים שהחתונה איננה עוד רלוונטית, אך לעניות דעתי לאחר שבנך העביר את המסר של סיום הקשר לחברתו לשעבר האחריות על העברת המסר למשפחתה עובר אליה.
    נשמע מהמעט שסיפרת שהחברה לשעבר זקוקה לתמיכה כדי להתמודד עם השלכות הפרידה וביטול תכנון החתונה לאור כך שהיא מתקשה לשתף את הוריה. אם אתם עדין בקשר איתה כדאי לעודד אותה לפנות לסיוע. במידה ואינכם בקשר איתה הייתי מציעה בכל זאת להתקשר אליה לספר על הוריה ולשאול האם היא מעדיפה שהוריה ישמעו מכם בפעם הבאה שהם מתקשרים שבנך וביתם נפרדו או שהיא מעדיפה להסדיר זאת איתם.
    לתשומת ליבך - המידע שהחתונה מבוטלת והמידע שבנך יצא מהארון אלו שני פריטי מידע שונים, ההורים צריכים כמובן לדעת את הראשון, אבל לשיקולו של בנך ושל חברתו לשעבר האם לשתף אותם בשלב זה בפריט המידע השני.
    אם יש לך או לבנך שאלות נוספות נשמח לעמוד לרשותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו