מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחלי19/07/2010
יש לי שאלה על זוגיות בכללי:
אני בת 24 ובעלי בן 29 אנחנו נשואים חמישה חודשים ויצאנו לפני כן 4 שנים בזמן האחרון הקשר היחיד בינינו הוא הדיבור אין מגע בכלל גם בעבר לא היה מי יודע מה אבל עכשיו ממש אני מרגישה שאנחנו לא מתנהגים כבני זוג וזה מפריע לי הוא תמיד עייף ואני מרגישה שאני צריכה לבקש ממנו מגע נשיקה חיבוק וזה מבייש אותי מצד שני למרות שאין מגע הוא טוען שהוא אוהב והכול בסדר מבחינתו הכל בראש שלי אני מרגישה שיש בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלי שלום
איל זק20/07/2010ראשית, אני ממליץ כי תפני שאלה זו לפורומים העוסקים בנושא של זוגיות ויחסים. נראה לי כי הם מוסמכים יותר במתן תשובה לשאלתך.
יחד עם זאת ומאחר והעלת שאלה חשובה, אומר כי לדעתי ומתוך אופן תיאורך, נראה כי יש בעיה. יחסי מין ומגע גופני הם חלק חשוב ובלתי נפרד מהזוגיות ובמיוחד כאשר מדובר בבני זוג צעירים כמוכם. מבחינה זו יכולות להיות מספר סיבות להימנעותו של בן זוגך מיחסים אלה. בין שהוא אכן מעדיף להימנע באופן כללי ממגע ומיחסי מין, בין שקיים משהו שמפריע לו, ויתכן אף שקיימת סתירה עם נטייתו המינית. מכל מקום, נראה לי כי עליכם לפתור את הבעיה ע"י שיחה ותקשורת כנה בין שניכם ואף בעזרת איש מקצוע. מאוד לא מומלץ להשאיר את המצב כפי שהוא כבר בתחילת הזוגיות.
מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)