מבולבל ומבוהל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל ומבוהל
    עופר
    08/08/2010

שבוע שעבר יצאתי עם כמה חברים לבלות .
    אחרי כמה משקאות נכנסתי לבלאקאאוט טוטאלי למשך 3 שעות בסוף הערב .
    חברי אמרו לי שפיזזתי בכל המועדון והתחלתי עם בנים ובנות .
    בבוקר קמתי עם הרגשה רעה שמשהו קרה לי ולא יכולתי לזכור מה .
    כששאלתי את חברי איך הגענו הביתה הוא אמר שהייתי " גמור " וניסיתי את מזלי עם כולם .
    הוא הוסיף ואמר שגם נעלמתי למשך 20 דקות ואז חזרתי .
    אני יודע שאני נמשך לגברים ונשים אך מעולם לא שכבתי עם גבר וחוץ מכמה מקרים בודדים של אוננות עם גבר כשהייתי בשליטה מלאה לא קרה כלום .
    באותו הערב ממש הרגשתי משיכה לחלק מהבנים במועדון ושמתי עין על חלק מהם וקיויתי להשיג איזה קטע עם אחד מהם למרות שכולם נראו סטרייטים .
    כל מה שאני יכול לזכור זה שרקדתי קרוב לבנים מהם וניסיתי למשוך אחד לכיווני אולי כדי לגעת קצת או משהו . שם נגמר לי הזיכרון.
    אני פוחד שהלכתי לשירותים עם אחד מהם בזמן הבלאק אאוט ואין לי מושג מה קרה .
    בבוקר בדקתי סימנים על גופי או סימנים לסקס ולא מצאתי כלום אך עדין מחלחלת בי הרגשה לא טובה שמשהו קרה ואני לא זוכר . אני פוחד ממחלות מין ומפחד ש"הגשמתי"את הפנטזיות המיניות שלי בשירותים של המועדון .
    אני מלא חרדות מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל ומבוהל

הוספת תגובה

• עופר שלום

איל זק
    08/08/2010

קודם כל, להרגע. עכשיו בוא ננסה להבין יחד. הפחדים אותם אתה מתאר מתייחסים לשני היבטים: הראשון לגבי האפשרות להידבקות במחלות מין, והשני נוגע לחששך שמא "הגשמת את הפנטזיה המינית שלך" בשירותי המועדון. לפיכך אענה לך לפי הסדר.
    בנוגע לחששך שמא נדבקת במחלות מין - אומנם לא חסרות מחלות מין שניתן להדבק בהן, אולם המחלות הבעייתיות יותר (כגון איידס) מצריכות מגע בין דם לזרע, כאשר הסיכון מתבטא בעיקר באקט החדירה ובעבור הצד הפסיבי (אבל לא רק!). ניתן לשער כי אם אכן היית מקיים יחסי מין מלאים כדוגמת אלה בשירותי המועדון היית זוכר חלק מהאירוע וקרוב לוודאי שהיית מרגיש כאב מסוים או תחושת אי נוחות בבוקר. אני משער שפחדיך במקרה זה מוגזמים מדי והסיכוי שאכן נדבקת, אם בכלל עשית משהו, הוא מזערי. יחד עם זאת, להפגת חששותיך, הייתי ממליץ לך לגשת כחודשיים לאחר האירוע ולערוך בדיקת איידס (מהירה או רגילה), בועד למחמה באיידס הבדיקות הן אנונימיות. תמיד טוב להבדק וזה מומלץ לכל אחד.
    בנוגע לחששך השני שמא הגשמת את הפנטזיות שלך - לא ברור לי ממה אתה חושש? האם זה כי קשה לך להתמודד עם משיכתך לגברים? או שמא מהחשש שהחברים גילו את נטייתך? האלכוהול כידוע גורם לנו להתנהג באופן טבעי, ללא עכבות וללא ריסון ערכי ונורמטיבי, כפי שנאמר: "נכנס יין - יצא סוד". האם זה שמבלבל אותך? אשמח אם תפרט יותר.
    ומילה אחרונה - פעמים רבות בשעה שאנו חוששים, אנו נוטים להקצין את התסריטים השליליים בראשנו ומגבירים את תחושת החרדה. כעבור זמן מה אנו מגלים כי החשש היה מוגזם וסתם "ניפחנו" אותו בלי הגיון. נראה לי כי זה גם המקרה אצלך, לכן נסה להרגע ולצאת מהלחץ.
    אשמח לשמוע את דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבל אך כבר לא כל כך מבוהל

עופר
    08/08/2010

ראשית אני רוצה להודות לך על התגובה המהירה ועל ההבנה שגילית למצבי .
    זה מאוד מעודד לדעת שיש אנשים שקשובים לצרכים של אחרים ומוכגים לעזור .
    מאז שכתבתי לך שוחחתי עם חבר נוסף שהיה נוכח במועדון והוא אישר שהייתי בטווח ראיה רוב הזמן למרות שהתרוצצתי ללא הרף בין הבר לרצפת הריקודים .
    אז בקשר לזה אני מתחיל להרגע . תודה .

אני דו מיני תמיד ידעתי את זה . כשאני רואה דבר יפה אני נמשך אליו אפילו פעם התנשקתי עם קוקסינל ונהנתי מזה . אני אוהב מגע אני תמיד מפנטז על גברים במיוחד שאני הפסיבי . אני נחשב לבחור נאה ויש לי הצלחה לא רעה עם נשים אך מעולם לא ידעתי איך לגשת לגבר אולי מחשש לדחיה .
    אני חי בדרום אפריקה יש פה הרבה הומואים וזה מאוד פתוח אך אני חושש שיגלו את נטיותי גם בגלל שאני לא ממש גאה בזה וגם בגלל המוניטין של ה"רודף שמלות" שנדבק אלי במשך השנים ויותר מכך המשפחה בקיצור הסיפור הרגיל . כמובן שאשמח אם אפגוש בחור כמוני שרוצה מערכת יחסים דיסקרטית אך יש לי סבלנות ובינתיים אשמח להמשיך לפנטז.

אני מודה לך ולעובדי האתר על הרצון והסבלנות לעזור
    אתם עושים את העולם מקום יפה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעופר

איל זק
    09/08/2010

אני שמח לשמוע שנרגעת, ומאחל לך חיים אותנטיים ומספקים עם מי שתמצא לנכון ובקצב שיתאים לך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו