מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצעדי גאווהשרון09/08/2010
שלום רב!
אני סטודנטית לתקשורת שהשתתפה בגאווה ברוב המצעדים השנה ובמסגרת עבודתי חייבת אני להציג עמדות שונות בנוגע למצעד הגאווה - האם לדעתכם מצעד זה יביא לשיוויון בזכויות הקהילה? האם זה מקדם את הקהילה או מעכב אותה? האם לדעתכם ביטויי האלימות נגד הקהילה נובעת בין השאר-מעצם קיומם של מצעדים אלו?
אשמח אם נקיים דיון בנושא הרלוונטי הזה (אמנם לא רלוונטי כמו פרשת אוחובסקי VS סקעת...אבל שיהיה)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון היקרה,
טל קרויטורו09/08/2010הפורום מיועד למענה מקצועי בתחום הטיפולי ופחות מתאים לדיון רב משתתפים שלא מהיבטים אלו כך שכדאי להפנות את שאלתך לפורומים מתאימים יותר בקהילות פורומים העוסקות גם באקטואליה.
בשולי הדברים אציין שאיני יודעת מי מכריח אותך לשאול שאלות אלימות והומופוביות כמו "האם לדעתכם ביטויי האלימות נגד הקהילה נובעת בין השאר-מעצם קיומם של מצעדים אלו?" אבל אולי תרצי לשקול בחיוב שלא כל דבר היננו בגדר חובה, ושאלות דוגמת שאלה זו או דומותיה כלפי קבוצות מיעוט סוציולוגיות אחרות כגון "נתינת זכות הצבעה לנשים בעד ונגד" או "האם לדעתכם אלימות נגד נשים נובעת בין השאר מעצם קיומן של תנועות לשחרור נשים" הן למעשה לא שאלות ניטרליות כלל. אני מציעה לשקול שוב האמנם מחובתך לתת סימטריה בעבודה בין תנועת שיווי זכויות לבין מסרי הומופוביה המאשימה להט"בים באלימות נגדם, או שמא מחובתך להתנגד להצגת סימטריה כזו לפי האמצעים הנתונים בידך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שרון09/08/2010תודה על ההערה לקחתי לתשומת ליבי...כנראה לא ניסחתי את השאלה כראוי ואני מתנצלת! אני שותפה מלאה בכל המצעדים ולוקחת חלק במאבק.
מה שכן לימדו אותי שבשביל לעורר תגובה מצד אנשים אני צריכה לעלות שאלות שיעוררו את הנשאלים - ואולי בזה הצלחתי...
גם בפורום אחר הצלחתי לעורר מישהו ואני פועלת לשינוי השאלה שלי בהקדם
שיהיה המשך יום טוב ופורה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)