מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קבוצה כזו או אחרת?יאיר28/08/2010
שלום,
לא יודע בדיוק איך להתחיל אז פשוט אשאל איך אני יכול לבדוק עם עצמי (ועם האופציות שקיימות) אם בכלל ולאיזה קבוצה אני יכול להתאים? אולי בכלל אני זקוק לטיפול פרטני.. אבל נניח..
אני בשלב של קבלה עצמית,יציאה מהארון(?) התמודדות עם כל מיני היבטים בחיים זקוק למה שטל קוראת חשיפה חיובית מתמשכת לנושא וכו...
תוכלו לכוון אותי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצה כזו או אחרת
טל קרויטורו28/08/2010הי, הקבוצות הקיימות תלויות בגיל, בנגישות הגיאוגרפית וגם במטרה של הצטרפותך לקבוצה.
יש קבוצות חברתיות, יש קבוצות תמיכה, יש קבוצות אינטרנטיות (פורומים שונים), יש קבוצות בילוי (למשל חוגים שונים במרכז הגאה), יש קבוצות הכרות, יש קבוצות יעודיות לפלחים שונים (דתיים/טרנסג'נדרים/ערבים/דוברות רוסית וכד') ולפעמים ניתן למצוא פירסומים גם על קבוצות טיפוליות יעודיות לאנשים מהקהילה.
אם תוכל לפרט קצת בנוגע לגיל, אזור גיאוגרפי בארץ ומה אתה מחפש אשמח לנסות להיות יותר ספציפית.
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יאיר28/08/201026
מרכז הארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
טל קרויטורו28/08/2010לא ציינת פרטים שהיו יכולים לסייע כמו שייכות לפלח מסוים או מטרה מסוימת אז התשובה עדין כללית יותר.
אם אתה במרכז הארץ רוב הפעילויות במרכז הגאה עשויות להתאים לך. יש שם קבוצות רלוונטיות לגילך (למשל קבוצת גברים לגילאי 23-32 של איג"י שתחזור אחרי פגרת הקיץ), חוגים במרכז הגאה (ציור ורישום/ריקודי עם/יוגה/מקהלה וכד') וגם פעילויות תרבות שונות (הופעות תאטרון, מוזיקה וכד').
עוד פעילויות רלוונטיות שאתה יכול להצטרף אליהן מתקיימות על ידי האגודה בת"א- דובים גאים/BGAY/גברים בדרך לזוגיות.
בנוסף יש תא גאה באוניברסיטת ת"א.
מספרי טלפון וזמנים תוכל באתרי האינטרנט של המרכז הגאה והאגודה, ויש גם עמותה שעוסקת בהנגשת שירותי תמיכה לקהילה ומפעילה קו קשב קש"ת - קשב ותמיכה לקהילה הגאה.
אנא אל תהסס לפנות שוב עם פרטים נוספים או שאלה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים בהודעה הראשונה
ארז29/08/2010ציינתי פרטים בהודעה הראשונה.. אם תוכלי לבדוק שוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה חיובית מתמשכת
טל קרויטורו29/08/2010חשיפה חיובית מתמשכת אפשר להשיג בכל אחת מהמסגרות, בין אם זו קבוצת תמיכה כמו הקבוצה לגילאי 23-32 שציינתי, בין אם זו קבוצה חברתית כמו BGAY, בין אם זה פעילות משותפת כמו ריקודי עם של גברים עם גברים ונשים עם נשים במרכז הגאה, ובין אם זה פורום חברתי לקהילה הגאה ברשת. ציינת בהודעתך הפותחת שאולי המתאים ביותר הוא טיפול פרטני - טיפול בהחלט יכול להקדים את ההשתתפות (למשל אם מרגישים צורך להתחזק מבחינת ביטחון עצמי או חשיפה לפני שפונים לקבוצות חברתיות כאלו) או במקביל לההשתתפות (למשל אם מקבלים תועלת מקבוצות חברתיות אבל מרגישים שיש דברים ברמה האישית שצריכים לקבל התיחסות אישית ספציפית) אבל לא הייתי מציעה שטיפול יחליף לגמרי את הקשרים החברתיים עם אנשים נוספים מהקהילה - אין לכך תחליף.
אני מקווה שעניתי לשאלתך, במידה ולא - אל תהסס לשוב ולשאול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)