זהות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    סתם שואל
    01/09/2010

שלום אני בן 25 ואני קצת בדילמה לגבי הזהות המינית שלי עד היום הייתי בהרבה מערכות יחסים אך ורק עם נשים בבילדותי לא היו לי נטיות כלפי גברים כלל. ידעתי אהבות בחיי וזוגיות מושלמת עם נשים .בחמש שנים האחרונות התפתחה אצלי סקרנות לנסות פעם להיות עם גבר לא שהיה לי פנטזיה ממושכת או משיכה כלשהי לגברים.לפני כ3 חודשים הכרתי בחור באינטרנט אחרי תקופה ארוכה שנסיתי להעיז ונרתעתי .כיום אני נמצא עם הבחור בזוגיות ויש בנינו אהבה שאי אפשר לתאר.אך עדיין אין לי סוג של משיכה ספציפית או טעם בגברים אחרים ואפילו עדיין נמשך לנשים כמו תמיד ואף קיימתי יחסי מין עם נשים בזמן הקשר בהסכמת הבן זוג שלי .השאלה שלי זה איפה אני עומד כרגע מבחינת הזהות המינית ואם זה יכול להשתנות בעתיד לכאן או לכאן...נ.ב אני לא מפחד שאני יגלה עם אני הומו או בי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• שואל יקר

איל זק
    01/09/2010

המשיכה המינית, כפי שכבר הסברנו לא פעם, נמשכת ע"פ רצף שבין משיכה בלעדית לנשים לבין הקצה השני המבטא משיכה בלעדית לגברים. מרבית האנשים מוצאים עצמם אי שם בתווך שבין שתי הקצוות הללו, ולאו דווקא בתחושה של משיכה רק לנשים או רק לגברים. אתה, כפי שניתן להבין מסיפורך, נהנה משני עולמות. אתה נמשך לנשים ובונה עימן מערכות יחסים מספקות ו"מושלמות" כדבריך, ואתה גם נהנה כפי שלמדת על עצמך, ממערכות יחסים עם גברים תוך חוויית "אהבה שאי אפשר לתאר". בהקשר הזה אני חושב שאומץ ליבך ומוכנותך לבחון את נטיות ליבך ללא חשש, בהחלט ראוי להערכה.
    וכתשובה לשאלתך אומר, כי משיכתך לשני המינים מאפשרת לך ביתר קלות למצוא את האדם הנכון עבורך שעימו/ה תרצה לחלוק את חייך, בלי קשר האם הוא גבר או אישה. הרבה פחות חשוב מה מינו של האדם עימו תבחר להיות במערכת יחסים, הרבה יותר חשוב שיהיה זה האדם שיתאים לך ושאותו/ה תאהב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו