תקראו טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקראו טוב
    אני
    05/09/2010

היי
    לא מזמן נגמרה מערכת יחסים של שנתיים,סקס מלא ראשון
    בחצי השנה האחרונה בעיות בזוגיות כמעט ולא,אבל היו הרבה פעמיפ שמאוד נהנתי
    מגיל 17 או 16 גם יצאתי עם בחורים ואקטים ...
    ואני לא ממש יודעת מתי גם בנות מעניינות אותי, הייתי במועדון חושפנות, בר לסביות,התנשקתי עם 4
    בשביל לנסות
    בחורות מדליקות אותי
    אבל לרדת לבחורה או אצבעות לא, אני הרבה יותר בקטע של...גוף גברי
    אבל כן אוהבת רכות של אישה ושדיים

מאוד נהנתי בסכ"ה מסקס,ולמדנו הרבה ביחד האקס ואני
    לקראת הסוף גם יותר הצלחתי לומר לו דברים וביניהם שנצפה בסרט לסבי ו...בפעם האחרונה שלנו שנצרף בחורה...

ועכשיו..אני לא יכולה סתם לשכב עם מישהו,ואני נכנסת לאט לאט ליחסים,מניחה שייקח לי הרבה זמן עד שאשכב שוב,ונראה לי שהבחור בתול...
    איך והאם הוא יגיב לנטיותי אם הן היו רק בעבר הוא בהווה
    אם זה בכלל נקרא נטיות...

שלא נדבר גם על הפתיחות הנפשית שהייתה עם החבר ותמיהה מי יקבל אותי כמו שהוא קיבל

עצה בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקראו טוב

הוספת תגובה

• שלום לך,

טל קרויטורו
    05/09/2010

תיארת משיכה לגברים ומשיכה לנשים. משיכה מתבססת על רצון באינטראקציה מינית, לא בהכרח על אקט כזה או אחר.
    איך משיכה כזו באה לידי ביטוי בחייו של אדם - תלוי באדם. יש מי שיעדיפו זוגיות מונוגמית והמשיכה תבוא לידי ביטוי בכך שהזוגיות יכולה להיות עם גבר או עם אישה, ויש מי שיפתחו את הזוגיות בצורה כזו או אחרת לקשרים עם מספר בני אדם משני המגדרים.
    גם אצלך - כמה זמן עד שתשכבי שוב תלוי ברצונך, וברצון הפרטנר/ית שתבחרי.
    איך אדם יגיב לנטיותייך - תלוי בך ובו - מבחינתך - במה המסר שלך - האם המסר הוא שהיו לך התנסויות בעבר? האם המסר שלך הוא שאת נמשכת גם לגברים וגם לנשים גם בהווה? האם המסר שלך הוא שזה לא משפיע על רצונך בזוגיות מונוגמית, או אולי המסר שלך זה שאת מחפשת זוגיות פתוחה? כמובן שהתגובה תלויה גם בו והיא באופן טבעי עשויה להיות שונה למסרים שונים. כלומר שאלת הקבלה קשורה במה יש לקבל ומי המקבל.
    שאלת גם על פתיחות נפשית -
    בקשרים טובים הפתיחות הנפשית זו דינמיקה שהולכת ומתחזקת. בכל קשר חדש יש לבנות מחדש תכונות כמו פתיחות, ביטחון, אמון, שמתבססות עם ההכרות.
    מנסיוני פעמים רבות יש שאלות שמסבות סבל רב כשהן נשאלות כשאלה רטורית "למשל "מי יקבל אותי?!" והפתרון לסבל פעמים רבות הוא להפוך אותה לשאלה של ממש וללכת לחפש לה תשובות - למשל לחפש פרטנרים/ות מקבלים/ות.
    אני מקווה שעניתי לשאלתך, במידה ולא אנא שובי ושאלי שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו