דמויות חיוביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמויות חיוביות
    שמרית
    14/09/2010

בדרך כלל דמויות של הומואים בתרבות הם שוליות. אני מוצאת שאין דמות שנער שמגלה נטיות יכול להזדהות איתה לגמרי. הם תמיד נחשבים מוזרים ואני חוששת שזה יתן לו את המסר הלא נכון. היכן אפשר לחפש דמויות חיוביות? האם כדאי לחפש מסגרת לנוער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמויות חיוביות

הוספת תגובה

• דמויות חיוביות

טל קרויטורו
    14/09/2010

הצדק עימך שבעבר רוב הלהט"בים הוצגו בשיעורים נמוכים ולרוב כדמויות שוליים. למרבה הצער בחלקים ניכרים זהו גם המצב כיום, אם כי ניתן למצוא יצוגים רבים יותר ו"מתפקדים" יותר גם בתרבות הפופולרית (זמרים/ות, אמנים/ות, שחקנים/ות) וגם נציג בכנסת.
    למרבה המזל ניתן למצוא דמויות חיוביות במציאות- להכיר חברים/ות נוספים/ות מהקהילה.
    יש מסגרות חברתיות-תמיכתיות לנוער -הראשונה של ארגון הנוער הגאה פעילה בקבוצות ברחבי הארץ לגילאי 15-18 ו19-23, ויש גם מקום מפגש קבוע בשם "המטבחון" שפועל במרכז הגאה בגן מאיר בת"א. לצד הפעילות הזו יש גם אתר אינטרנט ופורומים פעילים. מסגרת חברתית נוספת היא הברנוער של אגודת הלהט"ב הפעיל באופן מאובטח כל מוצ"ש בתל אביב. כל אחת מהפעילויות האלו מלווה במדריכים, וחלק מהפעילויות מלוות גם על ידי הורים מתנדבים של תהיל"ה (תמיכה להורי הומוסקסואלים, ביסקסואלים, לסביות וטרנסג'נדרים).
    אני מקווה שעניתי לשאלתך, במידה ולא אנא שובי לשאול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו