שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    23/09/2010

איך יודעים אם בן מסוים נמשך לבנים אחרים?
    לפני כמה חודשים מישהו אחד שאל אותי אם אני הומו והוא ניסה לשכנע אותי שאני כן, ומצד שני, יש לי הרגשה שהוא בקטע של בנים.
    אז איך כדאי לי לשאול אותו אם הוא בקטע של בנים? אני לא הומו אלא ביסקסואל.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

איל זק
    24/09/2010

שלום חסוי יקר
    איך יודעים אם מישהו מרגיש משהו? וכיצד נדע מה הוא מרגיש? במרבית המקרים לא נוכל לדעת אלא אם אותו אדם יגלה לנו את תחושותיו, באופן מילולי (פשוט יספר לנו) או בדרך התנהגותו ומעשיו. הדבר קשה שבעתיים כאשר אותו אדם חושש לבטא את רגשותיו מפחד הסביבה. החשש המוכר של "מה יגידו או יחשבו עליו" יכול בהחלט לגרום לאדם להסתיר את תחושותיו מהזולת.
    לכן הצעתי לך, אם באמת הוא חשוב לך ואתה מעוניין לדעת, היא לנסות להתקרב אליו ולבנות עימו יחסי חברות וקרבה. לאט לאט תוך כדי בניית האמון ביניכם יתכן והוא יאות להפתח יותר ולספר לך, כפי שאולי גם אתה תרגיש נוח יותר לספר לו. תוכל לשאול אותו באופן כללי מה דעתו על הנושא ולבחון את תגובותיו. זה יתן לך רמז מה כיוון המחשבה שלו.
    חשוב שתזכור שיתכן גם שתגובתו תהייה שלילית או שאולי הוא יירתע מכך (מתוך בורות וחוסר הבנה) ואזי כדאי לבדוק האם הדבר לא עלול לפגוע בך (למשל אם הוא יספר זאת בכיתה או לחברים וכו'). זה סיכון שאתה צריך לשקול האם הוא בכלל כדאי.
    אתה מוזמן לפרט יותר מדוע אתה מרגיש שהוא בקטע של בנים (לפי מה?), מדוע לדעתך הוא ניסה לשכנע אותך שאתה הומו ומה הן תחושותיך כלפיו? אל תשכח כמובן לפרט את הגיל של שניכם.
    אשמח לשמוע את דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו