עזרה דחופה אשמח לשמוע מכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה אשמח לשמוע מכם
    ליטל
    26/10/2010

היי, אני בת 23 לפני כשנה וחצי גלתי את הצד השני שיכולה להביא אהבה ששיכת לאותו מין שלי ברמת העיקרון אין לי נסיון אם בני אותו מין שלי לכן אני לא יודעת מה אני אוהבת ואם בכלל מיכון שלא שכבתי ואני יכולה להגיד איתה אני רוצה
    בזמן אחרון אני לא מפסיקה לחשוב על בנות אני ניכנסת לכל אחר הכרויות אפשרי כדי להכיר בת זוג ניכנסת לפורומים של לסביות למעודני לילה באזורי הארץ כדי לראות בת אם בת או בת במגע אני כל כך מבולבלת מה גם ההורים שלי מתחילים לנדנד לי בכל הנוגע בנישואים אם גבר דתי שומר מצוות ועד כמה זה חשוב וטוב לצאת עם בחור דתי מסורתי בשבילם בת שיוצאת ם בת זה אדם חולה בנפשו
    אני חייבת בדחיפות עזרה שלכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה אשמח לשמוע מכם

הוספת תגובה

• ליטל שלום,

טל קרויטורו
    26/10/2010

הרצון והמשיכה רצוי שיהיו קודמים לנסיון, וללא רצון ומשיכה כדאי מאד להמנע מנסיון, אחרת מתנסים ב'איך זה להכריח את עצמך להתנסות ללא רצון ומשיכה' וזו לרוב התנסות שמחיריה הנפשיים רבים.
    מצער לשמוע את עמדתם הראשונית של הורייך, החדשות הטובות הן שאין הכרח שעמדתם הראשונית היא עמדה בלתי הפיכה שאינה ניתנת לשינוי. עבור אנשים רבים התגובה הראשונה של הורים רחוקה מאד מלהיות התגובה שלהם כיום. ראי למשל גם בסרט של אסי עזר "אמא ואבא יש לי משהו לספר לכם" - במשפחה הראשונה שמוצגת איך מאמא שתגובתה הראשונה היתה "הייתי מעדיפה לשמוע שקרה לך אסון מאשר שתהיה הומו" כיום יש אמא שמקבלת ומתייסרת על כך שזו היתה תגובתה הראשונית.
    מהודעתך משתמע שאת מרקע דתי? אם כן אז יש ארגון תמיכה ופעילויות חברתיות עבור נשים האוהבות נשים מרקע דתי - שם הארגון "בת קול" ותוכלי למצוא את פרטי המידע עליו באינטרנט.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מופנה לטל

ליטל
    28/10/2010

היה לי מגע אומנם לא ממש אני לא בטוחה אני מאוד מבולבלת הרצון שלי להיות רק בחברת נשים כל הזמן לחשוב צאטים הכרויות לבין לנסות באמת ולדעת שאת זה אני רטוצה או לא אני לא מקבלת את עצמי איך שאני אני מפחדת לעשות צעד גם עם גבר וגם עם אישה
    אני ינסה באמת להיכנס לאתר של בת קול שאמרת וינסה לקבל מיהם יעוץ
    תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מופנה לטל - תגובה

טל קרויטורו
    28/10/2010

אני חושבת שבחרת בצעד נכון, ואת מוזמנת לשוב ולעדכן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו