מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לסבית?ג.אולה09/12/2010
הי טל.
אני מתאהבת בנשים ונמשכת אליהן בלי סוף כבר שנים. בילדותי נמשכתי לבנים. וכיום זה לא קורה. יש לי הרבה אנטי למין הגברי.אבל אני לא מצליחה לממש את המשיכה לנשים אף פעם. ברגע האמת אני מרגישה חרדה או כלום ולא תשוקה. מצד שני בפנטזיות שלי תמיד אני חושבת על בנים ולא בנות כדי לגמור חוץ מכאשר אני מתאהבת ואז הפנטזיות הן בקטע גופני רומנטי כזה לא בשביל לגמור.וחוץ מזה שסרטים על גברים והומואים בעיקר, מדליקים אותי. בזמן שסרט על נשים לא מזיז לי בכלל. מה זה אומר לגבי? סטריטית/ לסבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת כמה את?
אילן09/12/2010עם את בת 18 יסתדר לבד הענין היה החלטה כבר במשך החיים
עם את בת 20 אבל עידן היטלבטות שלך בסדר גמור
יחסי מין עם גבר בהתחלה זה מפחיד כי יש את האקט החדירה זה די מלחיץ
וגם לגבר לחץ מי הסקס הראשון שלא היה לו פשלוט
את יכלה לאוהב בנות (לאוהב בגדר חברות)
את לא לסבית את פשוט אוהבת כי שני המינים פשוט חברותיים עם אופי טוב הרגשה טובה
עם הענין הזה מציק לך את יכלה ליתעיץ עם חברה שתקח את הענין ברצינות
או לדבר סתם עם הרופא משפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל תראי סרטי פורנו
אילן09/12/2010זה עולם מויים
תצאי להכיר חברות תצאי להכיר בנים
ותמצאי את העולם שנוח לך להית בו
הבחירה שלך (אפשר גם את שתי העולמות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
ג.אולה09/12/2010אני מתקרבת לגיל 30 כן...והעינין הוא שהסתובבות עם בנות לא תעזור כי שוב תמיד אני לא מרגישה כלום כשאני איתה אחד על אחד ואני לא יכולה לעשות שום דבר למרות שלפני כן היתה תשוקה. וזה מפרק את הקשר וגורם לי כל פעם לטראומה נפשית רצינית. לגבי גברים אין לי שום עינין בהם ולהפך הבעיה שזו האופציה הנורמלית כביכול אם לא לא הייתי חושבת על זה אבל כרגע זה באמת לא רלוונטי להיות עם גבר אני פשוט חושדת שנפגעתי פעם ובגלל זה היום הגעתי היום למצב של תגובה של סלידה לגברים באופן אוטומטי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - תגובה
טל קרויטורו10/12/2010הי גאולה, בהקשר שציינת אני ממליצה לפנות לטיפול רלוונטי כדי לבדוק מדוע זו הדינמיקה , וכן יתכן שהטראומות הנפשיות הקודמות בקשרים תורמות להיווצרות החדשות וכדאי לנטרל אותן בטיפול כדי להגדיל את הבהירות וחשוב מכך כדי לקדם מציאות עם דינמיקות אחרות.
בנוגע לשאלה של האם נפגעת בעבר- אפשר לבחון גם אותה בטיפול ובמקרה הצורך לסייע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לסבית? - תגובה
טל קרויטורו10/12/2010גאולה שלום, אני חושבת שבהקשר שציינת לא ההגדרה היא הרלוונטית אלא שאת מרגישה שיש דברים שחוסמים אותך שמפריעים לך לקיים משיכה וקשר, יהא המגדר של מי שמולך אשר יהא.
מה שקורה במציאות יותר רלוונטי ממה שקורה מול סרט, כדאי לבחון מה עוצר אותך מלממש את המשיכה כאשר את כן חשה אותה?
גם אם מדובר בחרדה אפשר לראות גם את מקורותיה וחשוב מכך - מה יכול לסייע להפחית אותה או למנוע ממנה מלהגיע. אם המודעות שאת מגיעה אליה מספיקה - מצוין, במידה ולא ההמלצה שלי היא לפנות לטיפול - חבל בגילך לחיות חיים הממומשים רק באופן חלקי בשל חרדה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)