אני לסבית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לסבית?
    ג.אולה
    09/12/2010

הי טל.
    אני מתאהבת בנשים ונמשכת אליהן בלי סוף כבר שנים. בילדותי נמשכתי לבנים. וכיום זה לא קורה. יש לי הרבה אנטי למין הגברי.אבל אני לא מצליחה לממש את המשיכה לנשים אף פעם. ברגע האמת אני מרגישה חרדה או כלום ולא תשוקה. מצד שני בפנטזיות שלי תמיד אני חושבת על בנים ולא בנות כדי לגמור חוץ מכאשר אני מתאהבת ואז הפנטזיות הן בקטע גופני רומנטי כזה לא בשביל לגמור.וחוץ מזה שסרטים על גברים והומואים בעיקר, מדליקים אותי. בזמן שסרט על נשים לא מזיז לי בכלל. מה זה אומר לגבי? סטריטית/ לסבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לסבית?

הוספת תגובה

• בת כמה את?

אילן
    09/12/2010

עם את בת 18 יסתדר לבד הענין היה החלטה כבר במשך החיים
    עם את בת 20 אבל עידן היטלבטות שלך בסדר גמור

יחסי מין עם גבר בהתחלה זה מפחיד כי יש את האקט החדירה זה די מלחיץ
    וגם לגבר לחץ מי הסקס הראשון שלא היה לו פשלוט

את יכלה לאוהב בנות (לאוהב בגדר חברות)
    את לא לסבית את פשוט אוהבת כי שני המינים פשוט חברותיים עם אופי טוב הרגשה טובה

עם הענין הזה מציק לך את יכלה ליתעיץ עם חברה שתקח את הענין ברצינות
    או לדבר סתם עם הרופא משפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על תראי סרטי פורנו

אילן
    09/12/2010

זה עולם מויים

תצאי להכיר חברות תצאי להכיר בנים

ותמצאי את העולם שנוח לך להית בו

הבחירה שלך (אפשר גם את שתי העולמות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

ג.אולה
    09/12/2010

אני מתקרבת לגיל 30 כן...והעינין הוא שהסתובבות עם בנות לא תעזור כי שוב תמיד אני לא מרגישה כלום כשאני איתה אחד על אחד ואני לא יכולה לעשות שום דבר למרות שלפני כן היתה תשוקה. וזה מפרק את הקשר וגורם לי כל פעם לטראומה נפשית רצינית. לגבי גברים אין לי שום עינין בהם ולהפך הבעיה שזו האופציה הנורמלית כביכול אם לא לא הייתי חושבת על זה אבל כרגע זה באמת לא רלוונטי להיות עם גבר אני פשוט חושדת שנפגעתי פעם ובגלל זה היום הגעתי היום למצב של תגובה של סלידה לגברים באופן אוטומטי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - תגובה

טל קרויטורו
    10/12/2010

הי גאולה, בהקשר שציינת אני ממליצה לפנות לטיפול רלוונטי כדי לבדוק מדוע זו הדינמיקה , וכן יתכן שהטראומות הנפשיות הקודמות בקשרים תורמות להיווצרות החדשות וכדאי לנטרל אותן בטיפול כדי להגדיל את הבהירות וחשוב מכך כדי לקדם מציאות עם דינמיקות אחרות.
    בנוגע לשאלה של האם נפגעת בעבר- אפשר לבחון גם אותה בטיפול ובמקרה הצורך לסייע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לסבית? - תגובה

טל קרויטורו
    10/12/2010

גאולה שלום, אני חושבת שבהקשר שציינת לא ההגדרה היא הרלוונטית אלא שאת מרגישה שיש דברים שחוסמים אותך שמפריעים לך לקיים משיכה וקשר, יהא המגדר של מי שמולך אשר יהא.
    מה שקורה במציאות יותר רלוונטי ממה שקורה מול סרט, כדאי לבחון מה עוצר אותך מלממש את המשיכה כאשר את כן חשה אותה?
    גם אם מדובר בחרדה אפשר לראות גם את מקורותיה וחשוב מכך - מה יכול לסייע להפחית אותה או למנוע ממנה מלהגיע. אם המודעות שאת מגיעה אליה מספיקה - מצוין, במידה ולא ההמלצה שלי היא לפנות לטיפול - חבל בגילך לחיות חיים הממומשים רק באופן חלקי בשל חרדה.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו