עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    נעמה
    10/12/2010

יכול להיות ש הפכתי את עצמי ללסבית תוך חודש???
    תמיד נמשכתי לגברים- ת מ י ד אני אוהבת להמשך אליהם זה עושה לי טובב !
    אבל בשיא טמטומי הכנסתי לעצמי שאני לסבית .. ככה סתם ..
    במשך שבוע שלם העסקתי את ראשי האם אני לסבית או לא .. ופתאום אני רואה בבנות כאופציה .. אני מרגישה שאני לסבית כי אני מתחברת לנשים. נכנסתי לדיכאון ! זה מחרפן אותי !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

טל קרויטורו
    10/12/2010

שלום לך, לא ברור מהודעתך האם את מתארת משיכה לנשים, או מחשבה אובססיבית של האם את כן או לא נמשכת לנשים.
    משיכה הן לנשים והן לגברים מוגדרת כביסקסואליות, אך מהודעתך לא ברור ההקשר, שכן נשים רבות מתחברות לנשים אחרות, בחברויות, ידידויות וכד', אך בנטיה מינית מדובר גם במשיכה מינית.
    תרצי אולי לפרט מה המסלול שמוביל בין מה שאת חשה לרגשות דכאון? אולי זה יעזור לשפוך מעט אור על ההקשר. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

נעמה
    11/12/2010

תאמת שכן . בתאכלס כשאני רגועה אני לא רואה את עצמי עם בנות אני לא נמשכת. שאני לחוצה אז כן.. אמרתי לעצמי אולי אני לא משלמה עם כך שאני לסבית אבל לדין את עצמי עם בחורה אני לא יכולה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

נעמה
    11/12/2010

הכנסתי את המחשבה כאילו בכוח יום אחד לא הרגשתי כלום לבן שאני אוהבת ואז אמרתי היי אולי אני לסבית ?? ואז אמתי לעצמי את נמשכחת עליה ??? ואז כזה אוממי גאד את נמשכת אליה ! ואם נניח היתי שואלת את עעצמי את אותה שאלה בלי לחת אז הייתי מדפדפת ומבינה שאני לא מרגישה כלום .. אחרי שהכנסתי את עצמי לזה הבנתי שזהדבר שהיה קורא לכל אחד הסיבות שגרמו לי לחשוב שאני לסבית הם אינם נכונות.. אבל עכשיו מבחינת הגיון אני יודעת שאני לא לסבית .. אבל למה המחשבות ממשיכות להתרוצץ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

טל קרויטורו
    11/12/2010

הי נעמה, מצב של חרדה גורם למחשבות להתרוצץ. לפעמים זה מצב זמני , ולפעמים זה מצב מתמשך יותר ומגיע לכדי 'הפרעת חרדה'. ברגע שמורידים את החרדה (נשימות עמוקות, שינה טובה, ספורט, ואם לא מספיק אז רגיעון, רסקיו, ואם דברים פשוטים לא מסייעים או שזה במינון גבוה אז לפנות לטיפול רלוונטי) ברור יותר מה קורה ומה איננו קורה.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר אמרתי

נעמה
    11/12/2010

כשאני רגועה אני מבינה שאין לי משיכה לבנות אבל כאילו המחשבה ממשיכה להתרוצץ בראש מחכה שאני יתבאס. עשיתי הליכה ואז נסתי לחשוב על הנושא אז הוא לא מלחיץ אותי כי אני מבינה שלא אבל אחרי שאני חוזרת לדכאון וללחץ המחשבות נשמעות הגיוניות.. מהבעיה הם המחשבות אם לא היו לי את המחשבות אז לא הייתי מרגישה כלום לבנות בכלל כי שמתי לב שאני לא חושבת על הנושא אז אני לא מרגישה כלום ושאני מזכירה לעצמי אני נלחצת זה כאילו שאני לא מאמינה לעצמי ומחפשת ומחפשת רגש איפשהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר אמרתי - תגובה

טל קרויטורו
    11/12/2010

נעמה שלום, מה שאת מתארת (נשמע כמחשבות טורדניות) נשמע כסימפטום של חרדה. אם מדובר במחשבות טורדניות לא התוכן הוא הרלוונטי (בין אם רוחצים אינספור פעמים ידיים, בודקים אינספור פעמים אם נעלנו את הדלת, או בודקים את עצמנו אינספור פעמים אם יש או אין משיכה לאדם מסוים למרות שלא נמשכים) אלא עצם קיומן.
    בפוסט הקודם הצעתי מספר דרכים לצמצם חרדה בעצמך (שינה, ספורט, נשימות, צמצום בקפאין), שיטות ביניים בתרופות ללא מרשם (למשל רגיעון, רסקייו), ואם העוצמה גבוהה מדי או הדרכים העצמיות לא מסייעות - ניתן לטפל בחרדה בטיפול רלוונטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ

נעמה
    14/12/2010

לפני התקופה הזאת הייתי משתעשעת עם המחשבה שאני לסבית ולא הרגשתי כלום. כאילו בתקופה הזאת שכנעתי את עצמי כל כך חזק שזה מה שאני כי אני מרגישה שאם יוציאו את המילה הזאת מהראש שלי אז לא יהיה לי את המחשבות. הרגש שאני מרגישה לבנות הוא קטן. אני חושבת על בנות כאל חברות. אני יודעת שזה לא רגש אמיתי כי נניח אם אני יוציא את המחשבות לשניה אני לא ירגיש כלום כאילו רק שהמחשבה באה אני מרגישה בלי המחשבות אני לא מרגישה כלום. אבל עכשיו אני מפחדת לדבר עם בנות בגלל שהמילה בראש לסיבת נמצאת אני חושבת שזה הופך אותי ללסבית כשאני מדברת איתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממ - תגובה

טל קרויטורו
    15/12/2010

נעמה שלום, מה שאת מתארת נשמע כחרדה, ההמלצה שלי היא לשקול בחיוב לפנות לאבחון וטיפול רלוונטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו