שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חני
    23/12/2010

שלום רב,
    אני בת 20 ויש לי חבר 3 שנים. לאחרונה גיליתי שהוא נוהג לראות סרטי פורנו של קוקסינלים. איני יודעת מה לעשות לגבי זה. אני מפחדת שהוא לא הומו ושאני רק במזבזת את זמני איתו. יש לכם הצעות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

איל זק
    24/12/2010

חני שלום רב
    את מעלה את החשש שמא החבר שלך לא באמת נמשך אלייך, כיוון שגילית שהוא מסתכל על סרטי פורנו של טרנסג'נדרים. יתכנו מספר סיבות לכך שהוא מסתכל בסרטים אלה: סקרנות פשוטה, רצון לגוון, או משיכה מינית. נראה שעל תשובה זו רק הוא יכול לענות.
    יחד עם זאת, כיוון שאתם במערכת יחסים כבר שלוש שנים, ישנן תשובות שאת בהחלט יכולה לספק בעצמך לשאלתך זו. למשל: האם יש קשר רגשי חזק בין שניכם? כיצד בן זוגך מתנהל בקשר שלכם (אקטיבי / פסיבי)? האם את מרגישה תשוקה מינית מצידו? האם הוא יוזם מגע גופני ויחסי מין באופן תדיר או שמא הוא נגרר לכך ואולי אף מנסה להימנע?
    אני חושב שבמידה ותעני על שאלות אלה ותוכלי לפרט קצת יותר את יחסו אלייך במסגרת הקשר ביניכם, נוכל ביחד לנסות להבין קצת יותר לאן הרוח נושבת.
    אשמח לשמוע את דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו