מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחני23/12/2010
שלום רב,
אני בת 20 ויש לי חבר 3 שנים. לאחרונה גיליתי שהוא נוהג לראות סרטי פורנו של קוקסינלים. איני יודעת מה לעשות לגבי זה. אני מפחדת שהוא לא הומו ושאני רק במזבזת את זמני איתו. יש לכם הצעות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
איל זק24/12/2010חני שלום רב
את מעלה את החשש שמא החבר שלך לא באמת נמשך אלייך, כיוון שגילית שהוא מסתכל על סרטי פורנו של טרנסג'נדרים. יתכנו מספר סיבות לכך שהוא מסתכל בסרטים אלה: סקרנות פשוטה, רצון לגוון, או משיכה מינית. נראה שעל תשובה זו רק הוא יכול לענות.
יחד עם זאת, כיוון שאתם במערכת יחסים כבר שלוש שנים, ישנן תשובות שאת בהחלט יכולה לספק בעצמך לשאלתך זו. למשל: האם יש קשר רגשי חזק בין שניכם? כיצד בן זוגך מתנהל בקשר שלכם (אקטיבי / פסיבי)? האם את מרגישה תשוקה מינית מצידו? האם הוא יוזם מגע גופני ויחסי מין באופן תדיר או שמא הוא נגרר לכך ואולי אף מנסה להימנע?
אני חושב שבמידה ותעני על שאלות אלה ותוכלי לפרט קצת יותר את יחסו אלייך במסגרת הקשר ביניכם, נוכל ביחד לנסות להבין קצת יותר לאן הרוח נושבת.
אשמח לשמוע את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)