מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיליתי שאני הומו, מה לעשות?!טום03/01/2011
גיליתי שאני הומו אבל אני לא רוצה שאחרים ידעו אבל מצד שני אני רוצה להכיר בחורים כמוני...בחיים לא היה לי קשר זוגי אפילו לא נשיקה, אני בן 19
איך אני עושה את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיליתי שאני הומו, מה לעשות?! - תגובה
איל זק04/01/2011טום יקר
ישנן כיום דרכים רבות להכיר בחורים בני גילך בעלי נטייה חד מינית, רובן באמצעות האינטרנט. חפש בגוגל הכרויות לגייז ותגיע לשלל אתרים. בנוסף קיימים ארגוני נוער המקיימים אירועים חברתיים וקבוצות תמיכה כדוגמת "ארגון הנוער הגאה" ועוד.
מבחינת גילך אכן נראה שהגיע הזמן לפתח קשרים נוספים עם בחורים כמוך. יחד עם זאת הייתי שמח אם תפרט קצת יותר למה כוונתך שגילית שאתה הומו. האם זה משהו חדש עבורך שלא הרגשת בעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא יודע מה לעשות ...
טום06/01/2011לא גיליתי ביום אחד זה היה תהליך, אני פשוט לא רוצה שמישהו בכלל יחשוב שאני הומו,
אני לא מוצא את המקום שלי בעולם הזה....אני לא יודע לאן אני שייך....נמאס לי.. אני כבר מבולבל.. למה אני לא יכול להיות נורמלי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר לא יודע מה לעשות ... - תגובה
איל זק07/01/2011טום יקר
לכל אחד יש מקום בעולם הזה ועצם נטייתך המינית כלפי גברים עדיין לא עושה אותך "לא נורמלי". אנשים מוכשרים רבים הם בעלי נטייה חד מינית וחיים את חייהם באושר רב. כרגע אתה בגיל בו אתה חווה בעוצמה רבה את הקונפליקט שבין זהותך המינית ורגשותיך האותנטיים לבין חששך מהתגובה החברתית והיציאה מהארון. זהו שלב מוכר שאינו קל לבחור צעיר כמוך ודורש אומץ ולפעמים גם קבלת עזרה ותמיכה.
אני מציע לך שני דברים שיכולים לעזור לך:
ראשית כפי שכבר ציינתי, חשוב שתשתלב במסגרות חברתיות של בחורים בני גילך ובמצבך. ישנן קבוצות תמיכה במסגרת "ארגון הנוער הגאה" וארגונים נוספים אותם תמצא באתרים לקהילה. מפגשים בקבוצות אלו יעזרו לך להכיר עוד בחורים כמוך, ליצור עימם קשרים חברתיים ולבסס מקורות תמיכה שיעזרו לך לחזק את ביטחונך בעצמך וברגשותיך, ולהבין שהכל בסדר איתך.
שנית, אני ממליץ כי תפנה לאיש מקצוע טיפולי (גיי פרנדלי) שיוכל לעבוד איתך על דרכי התמודדות עם החששות מהסביבה החברתית ומתהליך היציאה מהארון. זה יאפשר לך להתחזק מבפנים ולמצוא את הדרך שלך בזמן ובקצב שיתאים לך בדרך לחיים מספקים ומאושרים.
אני מקווה שעזרתי. אשמח לשמוע את דעתך, טום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)