מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת מהחייםליטל06/01/2011
לפני כשנה וחצי הכרתי את הצד של הנשים שבי אני אהובת גם בנים וגם בנות אך מושם מה זה הולך לצד הבנות יותר
לפני כחודשים חברה הכרה לי ידיד שלה ואני מרגישה שפשוט זה לא הוא אני מנסה להתחמק מימנו לא טוב ליאיתו הההורים לוחצים עליי שהוא בחור טוב ולא כדאי לותר עליו אני מיואשת כבר מהלחץ הזה שכל יום אמא אומרת לי תזמיני אותו אני יכין אוכל תזמיני איתו אני יגהץ לך תיצאי היא לא מבינה שהיא מדכא אותי כל הלחצים שלה למרות הכל ניסי ולא שללתי אך גם לא אהבתי אותו עד שהתגלה שהוא לא עשה צבא שזה הפריע לי בערך (עוד סיבה שאני לא יכולה להיות איתו)אני מבולבלת מצד אחד הלחץ להתחתן אני בגיל 23 ועכשי אני צריכה להתחתן ולהביא להם ילדים מצד שני זה אני רוצה ילדים ובית אבל פתאום לראות את עצמי עם גבר זה שונה לי לחיות איתו אני רוצה לנסות עם בנות אני לא מנוסה אולי כשאני ינסה אני אדע מה אני באמת רוצה רק מקווה שאני לא הסיחף אחרי זה יותר מדי מה עושים
?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת מהחיים - תגובה
טל קרויטורו06/01/2011ליטל היקרה,
השליטה שלך ברצונות השידוך של הורייך מצומצמת, אבל! את יכולה לעשות שינוי משמעותי ביכולתך להתמודד מול רצונות שידוך שלא מתאימים לך מבלי להכנע לדברים לא רצויים או להרגיש יאוש כשזה קורה.
גם אם יכולתך להשפיע על מה הורייך חושבים שנכון לעשות, למשל להתחתן בהקדם ו'להסתדר' בגילאים צעירים מצומצמת, את יכולה לעשות שינוי משמעותי ביכולתך ליצור תוכנית חיים משל עצמך לפי מה שנכון ומתאים לך.
מעבר לכך - קשרים שלא עושים לך טוב - עצרי אותם. זה לא קשור ליציאה מהארון אם את רוצה כרגע לעכב אותה. גם סטרייטיות למהדרין לא הולכות עם כל מי שההורים שלהן אומרים רק כי הם אומרים. תעשי הפרדה בין שיתוף ההורים שאת רוצה אולי לדחות כרגע לבין השארות בקשר שעושה לך לא טוב - אין קשר הכרחי בין הדברים, ואפשר לסיים את הקשר בלי לשתף את ההורים. זה שהוא 'נחמד' לדעת אימך לא צריך לחייב אותך.
איך מתחזקים כדי להתמודד מול הורים -
א. להבין שהבעיה היא לא שההורים מציעים אלא ביכולתך לשמור על עצמך ולהציג אלטרנטיבה.
ב. להתחזק עם תמיכה עם חברות שיודעות ותומכות
ג. להשיג תמיכה נוספת (אחות? דודה? קבוצת תמיכה?)
ד. לשקול בחיוב לפנות לטיפול רלוונטי שהוא גם גיי פרינדלי
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת מהחיים 2
ליטל06/01/2011ומה אני עושה עם היציאה מהארון ?? אני רוצה כרגע בת זוג מה אני עושה ואם אני י אמשך לזה במ.קום לחפש חבר ולהתחתן אני מחפשת חברה זה הגיוני בכלל
איך אני אסתכל לאמא בעיניים איך אני מכירנ נשים ? לא הולך לי בכלום רק גברים לאחרונה מתחילים איתי למה נכנסתי לזה בכלל
כדאי לצאת מזה ולצאת רק עם גברים כדי להוציא את זה מהראש או לשלב ולחכות שיצא לבד ???
אני מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת מהחיים 2 - תגובה
טל קרויטורו06/01/2011שלום ליטל,
לדעתי כדאי להקדים את היכולת לעמוד בהשלכות של היציאה מהארון לעצם היציאה מהארון. לכן כדאי לך להתחזק בעצמך ולחפש יותר סביבות תומכות שיעזרו לך להתמודד עם תגובות משפחתיות. ככל שאת תרגישי טוב יותר בעצמך, ושאת אדם לגיטימי ולא 'מקור לבושה' יקטן הפחד מ'להסתכל לאמא בעיניים'. ככל שתתחזקי תוכלי לחיות את חייך כרצונך, הפואנטה היא לא בהכרח 'גברים' או 'נשים', אלא האם הדינמיקה היא דינמיקה בה את מרגישה מאולצת להיות בקשר לא רצוי, או דינמיקה בה את חייה עם אדם אליו/ה את נמשכ/ת ואיתו/ה את רוצה להיות מבלי להרגיש בושה.
קשרים עם אנשים לא רצויים לא מוציאים שום דבר מהראש, רק מכניסים לחיינו דכאון, חרדה וסבל.
אני מציעה לך להצטרף לקבוצות תמיכה של נשים (למשל הפעילות של 'הקן' במרכז הגאה, למשל קבוצות של ארגון הנוער הגאה ברחבי הארץ - יש עד גיל 23) ובמקביל לשקול בחיוב לפנות לטיפול גיי פרינדלי שיחזק את יכולתך לחיות את חייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)