מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת3ליטל07/01/2011
אני מודה טל שהצלחת לבלבל אותי אבל ראשית כל תודה על היעוץ וההקשבה ממש רע לי ויש לי דקירות את לא מבינה עד כמה קשה לי עכשיו
מממ הבנתי את הקטע שאמא סהכ רוצה לטובתי אבל היא לא צריכה להתערב נימאס לי כבר להעיר לה היא יותר מתסכלת אותי בלי לשים לב
איך אני מתחילה עם בנות כשאין לי בטחון ואני לא אוהבת את עצמי מה עם לא יאהבו אותי שיצחקו ומה עם יבגדו בי אני חדשה בזה אומרים שאני תמימה שזה הדבר הכי שנאוי עליי אני מנסה לנפץ תסטטוס אבל זה כאילו נישאר וישאר כל החיים אני מצטערת שנדבקתי בך ויש כל הזמן שיחה שהיא שבורה אבל אני מיואשת במורה הכי קיצונית שיש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת3 - תגובה
טל קרויטורו07/01/2011הי ליטל, כשקשה ורע וזה לא עובר לבד - כדאי לפנות לעזרה של חברים/ות, וכשזה גם זה לא מספיק - כדאי לשקול בחיוב לפנות לטיפול.
במצב של חוסר ביטחון וחוסר אהבה עצמית כדאי מאד לעבור תהליך (למשל במסגרת קבוצת תמיכה, למשל במסגרת טיפול). זה בדרך כלל לא דבר שחולף מקריאת מס' משפטים - יהיו נכונים ככל שיהיו.
כעזרה ראשונה נפשית את יכולה התקשר לער"ן 24 שעות - 1201 מכל טלפון,
מעבר לכך אני ממליצה לך מאד להצטרף לאחת הקבוצות של ארגון הנוער הגאה ולשקול בחיוב לפנות לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)