מיואשת3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת3
    ליטל
    07/01/2011

אני מודה טל שהצלחת לבלבל אותי אבל ראשית כל תודה על היעוץ וההקשבה ממש רע לי ויש לי דקירות את לא מבינה עד כמה קשה לי עכשיו
    מממ הבנתי את הקטע שאמא סהכ רוצה לטובתי אבל היא לא צריכה להתערב נימאס לי כבר להעיר לה היא יותר מתסכלת אותי בלי לשים לב
    איך אני מתחילה עם בנות כשאין לי בטחון ואני לא אוהבת את עצמי מה עם לא יאהבו אותי שיצחקו ומה עם יבגדו בי אני חדשה בזה אומרים שאני תמימה שזה הדבר הכי שנאוי עליי אני מנסה לנפץ תסטטוס אבל זה כאילו נישאר וישאר כל החיים אני מצטערת שנדבקתי בך ויש כל הזמן שיחה שהיא שבורה אבל אני מיואשת במורה הכי קיצונית שיש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת3

הוספת תגובה

• מיואשת3 - תגובה

טל קרויטורו
    07/01/2011

הי ליטל, כשקשה ורע וזה לא עובר לבד - כדאי לפנות לעזרה של חברים/ות, וכשזה גם זה לא מספיק - כדאי לשקול בחיוב לפנות לטיפול.
    במצב של חוסר ביטחון וחוסר אהבה עצמית כדאי מאד לעבור תהליך (למשל במסגרת קבוצת תמיכה, למשל במסגרת טיפול). זה בדרך כלל לא דבר שחולף מקריאת מס' משפטים - יהיו נכונים ככל שיהיו.
    כעזרה ראשונה נפשית את יכולה התקשר לער"ן 24 שעות - 1201 מכל טלפון,
    מעבר לכך אני ממליצה לך מאד להצטרף לאחת הקבוצות של ארגון הנוער הגאה ולשקול בחיוב לפנות לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו