אובדת עצות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות...
    דנה
    10/01/2011

שלום טל,
    אני בחורה בת 20.5. כל חיי הייתי סטרייטית, התאהבתי בגברים, היו לי מערכות יחסים עם גברים וכו'. אף פעם לא חשבתי על נשים כאופציה ואף פעם לא התאהבתי או נמשכתי לאישה.
    היום אני מוצאת את עצמי מאוהבת בחברה טובה שלי (אני מכירה אותה 10 חודשים בערך).
    היו מקרים שהרגשתי שיש ביננו קצת מתח פיזי ומילולי אך כל אלה בעיניי עדיין בגדר רמזים לא ברורים. אין לי מושג אם אכן כל הדברים הפיזיים והמילוליים שקרו ביננו הם באמת סימן שגם לה יש רגשות כלפיי. אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.
    אני מרגישה כביכול שהחברות שלנו היא "שונה" אבל לא בטוחה בכלום.
    אציין שבאופן כללי היא טיפוס "קר" ולא מרבה לגעת באנשים ובכל זאת היו כמה פעמים שהיא הגניבה לי חיבוק בלי שום קשר לכלום או נגעה בידי וחיפשה לכך "תירוץ".
    גם רמזים מילוליים היו פה ושם.
    אני יודעת שזה מקרה די שכיח מה שתיארתי אבל בכל זאת אני מרגישה שזה גדול עליי כל הסיטואציה הזו. קשה לי עם זה נורא. מה את מציעה לעשות? אין לי אפילו אומץ לדבר איתה על כך מחשש שאולי היא תתרחק ממני.

תודה ולילה טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות...

הוספת תגובה

• אובדת עצות... - תגובה

טל קרויטורו
    11/01/2011

דנה שלום,
    כדאי להתחיל עם להגדיר ולגדר מה הבעיה מבחינתך והיכן טמון לדעתך הקושי.
    כתבת שקשה לך עם זה נורא - תוכלי לפרט עם מה קשה לך ומאיזו בחינה?
    כתבת שאת מבולבלת ולא יודעת מה לעשות - תוכלי לפרט בין מה למה את מתלבטת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! תגובה לשאלותייך...

דנה
    13/01/2011

אוקיי,
    אני מתכוונת שקשה לי להישאר על תקן חברה טובה שלה כי יש לי אליה רגשות. בנוסף, קשה לי עם זה שיש מדי פעם כל מיני רמזים ומתח באוויר שלא מוביל לשום מקום אלא רק מבלבל אותי וגורם לי לחשוב.
    אפשר לומר שאני מתלבטת בין לדבר איתה על זה ולסכן את החברות שלנו לבין להדחיק את הרגשות, להתעלם מהם ולהישאר חברה טובה שלה...
    מאידך, למרות כל הרגשות החזקים שלי אני לא רואה את עצמי בקשר זוגי איתה בפרט או עם בחורה בכלל. אני תמיד הייתי סטרייטית- כך שהמחשבה על זה די מרתיעה אותי.

אדגיש שוב כי אני מפחדת שאם אזום איתה שיחה על הנושא היא עלולה להתרחק ממני לגמרי ולנתק איתי את הקשר לחלוטין.

אני חושבת שהדרך הכי טובה "ליידע" אותה על הרגשות שלי היא לרמוז בצורה עדינה אך חד משמעית (רמזים בד"כ מתפרשים לכמה כיוונים ואני מחפשת רמז חד משמעי).
    אם יש לך הצעה לרמזים מהסוג הזה או הצעה אחרת בשבילי זה מאוד מאוד יעזור לי!!

תודה רבה טל :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! תגובה לשאלותייך... - תגובה

טל קרויטורו
    14/01/2011

הי דנה,
    שימי לב שבנשימה אחת אמרת שיש מצידה כל הזמן רמזים שלא מובילים לשום מקום אלא רק מבלבלים אותך, ובו זמנית לדעתך הדרך הטובה ביותר היא רמזים מצידך...
    אם חד משמעיות אז נראה לי שעדיף לא ברמז אלא בשיחה במסגרת הקשר.
    עם זאת, כדאי להקדים את מה היית רוצה ומוכנה שיהיה לרמז/שיחה, כי אם את לא רואה את עצמך בקשר זוגי איתה, אז מה מטרת הרמז/שיחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטרת הרמז...

דנה
    15/01/2011

היי טל תודה שוב.
    נכון. אני באמת לא רואה את עצמי בקשר זוגי איתה ולפי דעתי זה גם משהו שגם היא לא רואה.
    מטרת הרמז/שיחה היא פשוט לתת לה להבין מה הרגשות שלי כלפיה כי אני חושבת שקשה לשמור כאלה דברים בבטן (למרות שאין לה מה לעשות עם המידע הזה). אני פשוט רוצה שדברים יהיו ברורים אפילו אם לא ניתן להתקדם בעזרתם. מחשבות על "האם היא מרגישה אליי משהו" או "האם יש ביננו חברות או יותר מכך" אוכלות אותי. אני רוצה לדעת מה היא מרגישה אליי בודאות.
    יש לך רעיון איך ליזום שיחה בנושא מבלי להלחיץ אותה או להרחיק אותה? (כי אני לא רוצה שהחברות שלנו תהרס)
    וחוץ מזה מה דעתך, האם בכלל צריך לפתוח את הנושא הזה או שעדיף להישאר חברות "רגילות" למרות כל המתח שנוצר לפעמים?

לילה טוב :) ותודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטרת הרמז... - תגובה

טל קרויטורו
    16/01/2011

הי דנה,
    אם את לא רואה את עצמך בקשר זוגי איתה, מה מטרת גילוי הלב של רגשותייך כלפיה מבחינתך? או בירור רגשותיה כלפייך?
    אני מכירה כמובן מצבים בהם חברים/ות מתוודים על רגשותיהם בנסיון להפוך את הקשר לזוגי, או מצבים בהם חברים/ות מבררים את רגשות הצד השני בנסיון לשים גבול ולהבהיר שהחיזור איננו הולם או רלוונטי. מה המסר שתרצי להעביר לה? מה התרחיש הצפוי מבחינתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרחיש...

דנה
    17/01/2011

היי טל תודה :)
    בעיקרון אני לא רואה שום תרחיש אחרי גילוי הלב, אני סתם רוצה להעלים את סימני השאלה.אין לי מטרה בזה.
    את חושבת שאם אין לי מטרה בגילוי הלב הזה, אין צורך לפתוח את הנושא הזה? להמשיך את החברות הטובה שביננו למרות כל המתח שנוצר לפעמים? האם המתח הזה יעבור מתישהו לפי דעתך/נסיונך?

תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרחיש... - תגובה

טל קרויטורו
    17/01/2011

שלום דנה, איזה סימני שאלה את רוצה להעלים ומאיזו סיבה?
    ספציפית אני חושבת ששווה לך לשקול לפתוח קודם את הנושא הזה מולך לפני שאת פותחת את הנושא הזה מולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסכימה איתך ...

דנה
    18/01/2011

היי שוב,
    סימני השאלה שאני רוצה להעלים הם בעיקר האם יש לה רגשות אליי..אני יודעת שזה נשמע טיפשי אבל הייתי רוצה לדעת האם כל "הרמזים" שהיא זורקת לי לפעמים הם באמת רמזים. אני רוצה פשוט לדעת האם יש לה רגשות אליי או שהכל בראש שלי...
    מה דעתך? כדאי לפתוח דיון כזה רק מתוך סקרנות (ולא במטרה להיות איתה בקשר זוגי) ?

תודה וסליחה על כל השאלות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו