מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני הומו ? בבקשה תעזרו לי אני משתגעעזרה24/01/2011
שלום ...
יש לי משהו שממש מדכא אותי ולא עוזב אותי
אני בן 16 ואני מפחד שאני הומו
כי ראיתי פורנו של גברים ועמד לי ואפילו גמרתי מזה
ועשיתי לעצמי כמה דברים מגעילים
אף פעם לא הייתי עם גבר
אף פעם לא חשבתי על גברים
אני לא רואה את עצמי עם גבר זה ממש דוחה אותי
כי אני רוצה אישה וילדים ואני לא יוצא להסתכל על גברים איזה יפה ודברים כאלה
אני רק מסתכל על נשים איזה יפה איזה כוסית וכאלה אתם מבינים
בחיים לראות גבר לא עשה לי משהו
פשוט שאני חרמן פעם ב איזה חודשיים שלוש יוצא לי לראות פורנו של גברים לא תמיד
לפעמים אני נוגע בתחת וכאלה זה מחרפן אותי אני לא מרגיש הומו לא מרגיש כלום לגברים מה יש לי
בא לי למות אני לא רוצה להיות הומו אני לא כזה
מה לעשות ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני הומו ? בבקשה תעזרו לי אני משתגע - תגובה
איל זק24/01/2011שלום רב
קודם כל כדאי שתירגע. אתה נשמע מאוד לחוץ ואני לא בטוח שיש לכך באמת סיבה.
ראשית, עוררות מינית כתוצאה מצפייה בסרטי פורנו אינה דבר יוצא דופן גם אם צפית בגברים במקום בנשים. בגילך ניתן בקלות לקבל עירור מיני רק מעצם הצפייה במעשה. חשוב שתדע כי בני אדם רבים ונורמלים לחלוטין חשים משיכה קלה גם לבני מינם במצבים מסוימים. זה טבעי ולא צריך להיבהל מזה.
שנית, תיארת בדבריך כי אינך מרגיש שאתה נמשך בחיי היומיום שלך לגברים, אולם מה לגבי נשים? האם אתה חש תשוקה ומשיכה מינית לנשים? האם היו לך התנסויות מספקות עם נשים? אלה הן שאלות שחשוב שתענה עליהן בצורה כנה. בהתאם לכך נוכל להבין טוב יותר את נטייתך המינית.
ודבר שלישי, אתה מעלה חשש גדול מאוד שמא אתה הומו. האם יש לחשש הזה סיבות נוספות מעבר למה שתיארת? נראה לי שבין אם אתה סטרייט (לא-הומו) או כן הומו, חשוב מאוד שתבין שהומואים, כמו כל אדם אחר, יכולים לחיות בזוגיות, לגדל ילדים והעיקר להיות מאושרים בחייהם.
כתוב לי מה דעתך על השאלות ששאלתי ונמשיך בשיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)