מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    ירדן
    26/01/2011

שלום,
    אני בת 20 וקצת ועדיין בתולה. בזמן האחרון יוצא לי לצאת די הרבה עם גברים ולהגיע איתם לקצת מעבר לנשיקה. אני תמיד זאת שעוצרת אותם מלהגיע עד הסוף. אני מאוד נרתעת מזה. כל פעם אחרי שאני מגיעה עם מישהו למצב אינטימי אני נתקפת חרדות שמתגברות בבוקר שלמחרת. החרדות גורמות לי לא לרצות לצאת יותר עם גברים, למרות שבאופן היפותטי אני עדיין נמשכת לגברים. ניסיתי להבין ממה החרדות האלו נובעות. יכול להיות שאני לסבית? אני נמשכת לנשים בצורה די שטחית. קצת קשה לי לדמיין את עצמי בסקס מלא עם בחורה ועם זאת אני יכולה לראות את עצמי מתנשקת עם בחורה יפה ואף להנות מזה. מזה אומר? זה הגיוני שבגיל כזה אני עדיין לא יודעת אם אני לסבית או לא? ומהן החרדות האלה שלא נותנות לי להנות ממצב אינטימי עם גבר? אולי אני דו מינית?
    אשמח לעזרה מכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מה רע

חסוי
    26/01/2011

מה רע בלהיות בתולה בגיל 20
    אחרי החתונה תעשי את זה עם מי שאת אוהבת
    לא סתם כי את בתולה בת 20

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון

ירדן
    26/01/2011

כן אבל זאת לא הבעיה שלי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

טל קרויטורו
    26/01/2011

שלום ירדן,
    כתבת שאת נתקפת חרדות - מה תוכן החרדות?
    לפעמים כשלא יודעים למי נמשכים צריך לטפל בחרדות (אם טיפול עצמי לא עוזר אז לפנות לטיפול אצל איש/ת מקצוע כדי לעצור אותן), כשהן יורדות - נוצרים התנאים לזהות לבד למי נמשכים.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ירדן
    27/01/2011

שלום טל ותודה על העזרה,
    ניסיתי להבין ממה נובעות החרדות האלו ואני ממש לא יודעת. אין להן שום סיבה מוצדקת.
    תמיד יום אחרי שאני יוצאת עם מישהו מתחילות חרדות שמגיעות אפילו למצב של קצת דיכאון. אני חושבת שהם מגיעות עם המחשבה שאני אצטרך להיפגש איתו שוב. וזה קורה עם כולם. יש לך רעיון מה זה יכול להיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

טל קרויטורו
    27/01/2011

שלום ירדן,
    האם את יוצאת עם מישהו שמוצא חן בעיניך מלכתחילה, או מתוך תחושת חובה?
    אם מתוך תחושת חובה אולי זה לא חרדות אלא חוסר חשק?
    אם מדובר בגברים שמוצאים חן בעיניך מלכתחילה אבל איך שיש קירבה יש רתיעה - כדאי לפנות לטיפול רלוונטי כדי לראות מה נמצא בבסיס החרדה ואיך ניתן להפחית זאת. יש לי שפע רעיונות מה זה יכול להיות, אבל חבל 'להפציץ' באופציות ולבלבל, הרי השאלה הרלוונטית היא לא 'מה זה יכול להיות' - בקרב בני אדם האפשרויות רבות כל כך... אלא מה זה ספציפית אצלך. אפשר בהחלט לברר זאת תוך זמן קצר בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו