מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתירדן26/01/2011
שלום,
אני בת 20 וקצת ועדיין בתולה. בזמן האחרון יוצא לי לצאת די הרבה עם גברים ולהגיע איתם לקצת מעבר לנשיקה. אני תמיד זאת שעוצרת אותם מלהגיע עד הסוף. אני מאוד נרתעת מזה. כל פעם אחרי שאני מגיעה עם מישהו למצב אינטימי אני נתקפת חרדות שמתגברות בבוקר שלמחרת. החרדות גורמות לי לא לרצות לצאת יותר עם גברים, למרות שבאופן היפותטי אני עדיין נמשכת לגברים. ניסיתי להבין ממה החרדות האלו נובעות. יכול להיות שאני לסבית? אני נמשכת לנשים בצורה די שטחית. קצת קשה לי לדמיין את עצמי בסקס מלא עם בחורה ועם זאת אני יכולה לראות את עצמי מתנשקת עם בחורה יפה ואף להנות מזה. מזה אומר? זה הגיוני שבגיל כזה אני עדיין לא יודעת אם אני לסבית או לא? ומהן החרדות האלה שלא נותנות לי להנות ממצב אינטימי עם גבר? אולי אני דו מינית?
אשמח לעזרה מכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה רע
חסוי26/01/2011מה רע בלהיות בתולה בגיל 20
אחרי החתונה תעשי את זה עם מי שאת אוהבת
לא סתם כי את בתולה בת 20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
ירדן26/01/2011כן אבל זאת לא הבעיה שלי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת - תגובה
טל קרויטורו26/01/2011שלום ירדן,
כתבת שאת נתקפת חרדות - מה תוכן החרדות?
לפעמים כשלא יודעים למי נמשכים צריך לטפל בחרדות (אם טיפול עצמי לא עוזר אז לפנות לטיפול אצל איש/ת מקצוע כדי לעצור אותן), כשהן יורדות - נוצרים התנאים לזהות לבד למי נמשכים.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ירדן27/01/2011שלום טל ותודה על העזרה,
ניסיתי להבין ממה נובעות החרדות האלו ואני ממש לא יודעת. אין להן שום סיבה מוצדקת.
תמיד יום אחרי שאני יוצאת עם מישהו מתחילות חרדות שמגיעות אפילו למצב של קצת דיכאון. אני חושבת שהם מגיעות עם המחשבה שאני אצטרך להיפגש איתו שוב. וזה קורה עם כולם. יש לך רעיון מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
טל קרויטורו27/01/2011שלום ירדן,
האם את יוצאת עם מישהו שמוצא חן בעיניך מלכתחילה, או מתוך תחושת חובה?
אם מתוך תחושת חובה אולי זה לא חרדות אלא חוסר חשק?
אם מדובר בגברים שמוצאים חן בעיניך מלכתחילה אבל איך שיש קירבה יש רתיעה - כדאי לפנות לטיפול רלוונטי כדי לראות מה נמצא בבסיס החרדה ואיך ניתן להפחית זאת. יש לי שפע רעיונות מה זה יכול להיות, אבל חבל 'להפציץ' באופציות ולבלבל, הרי השאלה הרלוונטית היא לא 'מה זה יכול להיות' - בקרב בני אדם האפשרויות רבות כל כך... אלא מה זה ספציפית אצלך. אפשר בהחלט לברר זאת תוך זמן קצר בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)