מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב מבאס..שני31/01/2011
היי,
בת 24,אני אתחיל בזה שאגיד שאני לא לסבית ומעולם לא נמשכתי לנשים חוץ מפעם אחת.
זה היה כשהייתי בצבא. היתה מישהי שבפעם הראשונה בחיי מצאתי את עצמי נמשכת אליה ואפילו על גבול להתאהב בה.
משום מה אותה בחורה פשוט עושה לי את זה..היא פשוט מסקרנת אותי..
וראיתי מיליון בנות בחיים שלי והמחשבה על לגעת בבחורה ממש לא עושה לי את זה אבל היא,וואו זה משהו מיוחד. היא לא מהממת,לא כוסית או משהו כזה,אפילו טיפה גברית-אבל פשוט משהו מיוחד.אני זוכרת שלהמון בנות סטרייטיות היה קראש עליה בצבא..
בקיצור,לאחרונה נוצר קשר בפייסבוק והעלנו חוויות מהצבא..היא היתה המפקדת שלי בטירונות ורציתי שנדבר קצת יותר אבל ראיתי שיש לה חברה ולא נעים לי להיכנס ביניהן אבל מצד שני כל פעם שאני רואה אותה מחוברת בפייס בא לי לשלוח לה הודעה...אוףףף מה עושים?!?!?אני חוששת שגם אם לא היתה לה חברה היא לא היתה מעוניינת בי כי אני סטרייטית והיא אולי תעדיף מישהי שתדע שהיא לסבית בוודאות..כאילו בא לי להכיר אותה,אפילו שלא יהיה משהו מיני,פשוט להכיר אותה מקרוב. זה מתסכל שאין לי אומץ לשלוח לה הודעה..בא לי לרשום לה שאם אי פעם היא וחברה שלה ייפרדו שתדע שהייתי רוצה איתה משהו אבל זה נשמע כזה לא טוב חחחח..אשמח לעצות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב מבאס.. - תגובה
טל קרויטורו01/02/2011הי שני,
הסיכוי שתמיד כל מי שנרצה אותו/ה ירצה בחזרה אותנו שואף לאפס, ומכאן הסיכוי שנחווה אהבות חד צדדיות שואף למאה.
זה לא תקלה, אלא חוויה אנושית שכמעט כל אחד/ת חווה. את יכולה למשל להזכר מה סייע לך בקראשים קודמים, וגם להתייעץ עם חברותייך מה עזר להן כשהיה להן קראש באופן חד צדדי.
שכיח בהחלט שהמשיכה היא לא 100% למגדר אחד ו0% למגדר אחר, או שאם נמשכים למגדר מסוים אז נמשכים בו רק למתי מעט.
את מוזמנת להמשיך להסתובב בעולם חייך ולחפש א/נשים מענינים/ות לקשרים הדדיים. לפעמים קראש חד צדדי לוחץ לנו גם על המחסור בחיים של קשרים דו צדדיים, וברגע שהמחסור הזה מתמלא הקראש פחות ופחות מפריע.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)