מצב מבאס..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב מבאס..
    שני
    31/01/2011

היי,
    בת 24,אני אתחיל בזה שאגיד שאני לא לסבית ומעולם לא נמשכתי לנשים חוץ מפעם אחת.
    זה היה כשהייתי בצבא. היתה מישהי שבפעם הראשונה בחיי מצאתי את עצמי נמשכת אליה ואפילו על גבול להתאהב בה.
    משום מה אותה בחורה פשוט עושה לי את זה..היא פשוט מסקרנת אותי..
    וראיתי מיליון בנות בחיים שלי והמחשבה על לגעת בבחורה ממש לא עושה לי את זה אבל היא,וואו זה משהו מיוחד. היא לא מהממת,לא כוסית או משהו כזה,אפילו טיפה גברית-אבל פשוט משהו מיוחד.אני זוכרת שלהמון בנות סטרייטיות היה קראש עליה בצבא..
    בקיצור,לאחרונה נוצר קשר בפייסבוק והעלנו חוויות מהצבא..היא היתה המפקדת שלי בטירונות ורציתי שנדבר קצת יותר אבל ראיתי שיש לה חברה ולא נעים לי להיכנס ביניהן אבל מצד שני כל פעם שאני רואה אותה מחוברת בפייס בא לי לשלוח לה הודעה...אוףףף מה עושים?!?!?אני חוששת שגם אם לא היתה לה חברה היא לא היתה מעוניינת בי כי אני סטרייטית והיא אולי תעדיף מישהי שתדע שהיא לסבית בוודאות..כאילו בא לי להכיר אותה,אפילו שלא יהיה משהו מיני,פשוט להכיר אותה מקרוב. זה מתסכל שאין לי אומץ לשלוח לה הודעה..בא לי לרשום לה שאם אי פעם היא וחברה שלה ייפרדו שתדע שהייתי רוצה איתה משהו אבל זה נשמע כזה לא טוב חחחח..אשמח לעצות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב מבאס..

הוספת תגובה

• מצב מבאס.. - תגובה

טל קרויטורו
    01/02/2011

הי שני,
    הסיכוי שתמיד כל מי שנרצה אותו/ה ירצה בחזרה אותנו שואף לאפס, ומכאן הסיכוי שנחווה אהבות חד צדדיות שואף למאה.
    זה לא תקלה, אלא חוויה אנושית שכמעט כל אחד/ת חווה. את יכולה למשל להזכר מה סייע לך בקראשים קודמים, וגם להתייעץ עם חברותייך מה עזר להן כשהיה להן קראש באופן חד צדדי.
    שכיח בהחלט שהמשיכה היא לא 100% למגדר אחד ו0% למגדר אחר, או שאם נמשכים למגדר מסוים אז נמשכים בו רק למתי מעט.
    את מוזמנת להמשיך להסתובב בעולם חייך ולחפש א/נשים מענינים/ות לקשרים הדדיים. לפעמים קראש חד צדדי לוחץ לנו גם על המחסור בחיים של קשרים דו צדדיים, וברגע שהמחסור הזה מתמלא הקראש פחות ופחות מפריע.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו