מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחסוי06/02/2011
שלום איך זה יכול להיות שאני אוהב מאוד נשים וגם נמשך אליהם?
דבר שני אם באמצע סקס אני חושב שאני נמשך לבנים יכל להיותכי הבחורה שאני איתה לא מושכת אותי ככ ובנות אחרות כן ואני מפרש את זה לא נכון?
ואם אני מתחרמן מסרטי הומואים זה אומר שאני הומו? יש לציין כי גם בסרטי סטרייטים אני מתחרמן אך טיפה פחות... אני לא רואה את עצמי חיי בלי נשים.. הם היופי בעולם.. אבל אך אני נמשך לגברים אם אני אוהב נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 16 וחציו
חסוי06/02/2011ואני גם מקיים יחסי מין עם חברה שלי ואני כן חרמן ונמשך אליה.. ומשאני זוכר את עצמי אהבתי לצפות בסרטי הומואים ולאונן עליהם ולפנטז על גברים..יכוללהיות שאני לא הומו? אולי שאני סטרייט עם משיכה לגברים ושבעתיד המשיכה תעבור לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 16 וחציו - תגובה
איל זק06/02/2011שלום רב
אתה מתאר מצב בו יש לך משיכה מינית לנשים ובמקביל אתה חש גם משיכה מינית לגברים. זהו מצב מוכר שנובע מכך שלאנשים רבים יש את היכולת להימשך ולהנות מקיום יחסים עם שני המינים. המשיכה המינית מוגדרת על רצף שבין הטרוסקסואליות בלעדית (משיכה רק לנשים) לבין הומוסקסואליות בלעדית (משיכה רק לגברים), ואנשים רבים כמוך מוצאים עצמם איפשהו באזור שבין שתי הקצוות הקיצוניים הללו. כך שזה בסדר להימשך לשני המינים ואין כל בעיה עם זה.
כיום אתה בן 16 וחצי ואתה מנסה כעת לגבש את זהותך המינית ולהחליט מה עדיף לך ובאיזה צד טוב לך יותר. זהו תהליך טבעי ואין שום סיבה להילחץ ממנו. אני מציע שתמשיך לחוות ולהתנסות ולאט לאט תגבש ותחליט מה מתאים לך יותר: נשים או גברים. בסופו של דבר החשוב ביותר הוא שתיצור מערכת יחסים עם האדם שיעשה אותך הכי מאושר ואין זה משנה אם הוא יהיה גבר או אישה.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)