מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה.........אלי06/02/2011
שלום.. אני בן23 ויש לי קשר רגשי עז לבן זוגי שהוא בגילי,זו ממש אהבה שמתבטאת מידי פעם במחשבה מינית ואפילו גוררת נגיעות בינינו. הבעיה היא שחברי מגיע להוצאת טיפות זרע אפילו מדיבור איתי או מחשבה עליי וזאת למרות שאין תמיד נגיעות,אציין שאנחנו דתיים ואסור להגיע למצב של הוצאת זרע. השאלה שלי האם יש פיתרון ליציאות זרע שלו למרות שאין מגע ואציין שזה יציאות תדירות של כמה וכמה פעמים ביום,חברי טוען שכאשר איננו מדברים זה לא קורה לו כלל..
בבקשה תעזרו לנו ,אהבתנו דיי גדולה כך שאין אנו רוצים להפסיקה ואנחנו נהנים מאוד ביחד ואפילו לא יכולים ליהיות אחד בלי השני. מה לעשות בכדי למנוע את הוצאת הטיפות הללו? ובכלל האם יש פתרון להוצאת זרע בכלל(גם עם חיבוקים בינינו)?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה......... - תגובה
איל זק06/02/2011אלי שלום
אתה מתאר תופעה של פליטת נוזל מקדים (precum) כתוצאה ממחשבות או מגע המעורר התרגשות. זוהי תופעה טבעית ומוכרת המאפיינת בעיקר גילאים צעירים כשלכם. מאחר וקיימת משיכה מינית חזקה בין שניכם אזי כל דבר המקרב ביניכם רגשית (כמגע, שיחה אינטימית או מחשבה על מגע) עלול לעורר התרגשות מינית וכתוצאה מכך זיקפה ופליטת נוזל מקדים (שאינה זהה לשפיכה עצמה של נוזל הזרע).
כאמור התופעה היא טבעית ומוכרת לכל גבר ללא קשר לזהותו המינית, והבעיה שאתה מתאר שכיחה גם בקרב גברים סטרייטים דתיים רבים, וכפי שהבנתי ישנן דרכים הלכתיות מקלות להתמודד עם המצב (ובעיקר כשלא מדובר בפעולה יזומה ורצונית של הוצאת זרע).
בהיבט הפסיכולוגי מה שחשוב הוא שיש ביניכם קשר אוהב ותומך, המחזק אתכם ומספק לכם אושר בחיים. קשר כזה הוא מרכיב חשוב עבור בריאותו הנפשית של כל אדם ואינני סבור כי עליכם לוותר עליו.
לגבי ההיבט ההלכתי הייתי ממליץ לכם לפנות ולשוחח עם ארגונים כגון הו"ד ו"חברותא" אשר הוקמו למען הומואים דתיים. בראש ארגון הו"ד למשל עומד רב אורתודוקסי והומוסקסואל שישמח לשוחח עימכם בנושא.
אשמח לשמוע את דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)