מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהממאור09/02/2011
אני מאוהבת בהומו..
מה עושים? ..
איך נפטרים מהאהבה כזו שלא יכולה להתממש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספסת אותי?
אור10/02/2011אז ככה ארחיב יותר .
אני בת 34 פרודה מנישואים של 15 שנה עם ילד מקסים.
לפני שנתיים הכרתי בחור מדהיםםם והתאהבתי בו .. אבל הוא הומו !!!
מערכת יחסים שלא תוכל להיות שווה לעולם .
מה עושים?.. אני לא מצליחה להפסיק לרצות אותו. לחשוב עליו . הוא כל הזמן מסתובב איתי בראש . איך מרחיקים אותו מתוכי ומשאירים אותו רק חבר ולא עם רצון שלא יכול להיות ממומש?..
אשמח לשמוע אתכם . תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו.. עם ..
אור10/02/2011ילד מקסים בן 8 .
לא זוגיות עם ילד :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו.. עם .. - תגובה
טל קרויטורו10/02/2011שלום אור,
האם זו פעם ראשונה שיש לך אהבה חד צדדית?
אם לא, מה עשית בפעמים קודמות?
להתאהב באופן חד צדדי לא בהכרח מושפע מהנטיה המינית של הצד השני. להתאהב בסטרייט שמעדיף אחרת לא יכול להריץ סרטים? - יכול גם יכול.
עם זאת אהבה חד צדדית זו התנהגות אנושית שלא ניתן להתחמק ממנה במהלך השנים - לרוב לא כל מי שנרצה ירצה אותנו חזרה באותו אופן בדיוק.
עם זאת את מתארת שזה נמשך כבר שנתיים - האם באופן אחיד? האם יש הפוגות? האם יש הסלמה או רגיעה? איך הבחור מגיב? באופן כללי התקעות שלא חולפת ולא מצליחים להתגבר עליה לבד - ניתן להעזר בטיפול רלוונטי. בפרט שלא מדובר במידע שחסר לך, או ענין הגיוני שיכול לסדר את הדברים, אלא על פניו יש צורך בעיבוד רגשי של הדינמיקה שתוקעת אותך. מעבר לכך יתכן שזה סוג של 'איתות' על דברים תוקעים אחרים - למשל איתות על מצב משפחתי תקוע, או איתות על מצב חברתי או תעסוקתי תקוע ומתי שבתחומים אלו תהיה תזוזה יתכן שתהיה תזוזה גם במישור הרגשי.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)