מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדוי.בדוי.10/02/2011
שלום רב,יש לי בעיה רצינית שאינני יודע כיצד לפתור אותה.
אני בן 18 ויש לי חברה כבר שנתיים ואני והיא שוכבים באופן קבוע ואני נורא נהנה מכך,אך בתקופה האחרונה נורא גיליתי שאני אוהב שהיא שולטת בי ולפעמים אני גם אוהב לשלוט בה,וזה נמשך תקופה מסויימת וכעת יש פעמים שאני שהיא שולטת עליי ממש ואני אוהב שהיא נוגעת בי מאחורה ודוחפת לי אצבעות לתחת אבל אני נגעל לחשוב על גברים.ואף פעם לא הייתה לי משיכה לאף גבר.זה אומר שאני הומו?אני באי ידיעה ממושך כבר זמן רב,אני רוצה לדעת מה לעשות ולאן כדאי לי לפנות כי זה שאלה שמטרידה אותי,אני נמשך לבנות מאז ומעולם,תמיד נמשכתי,אמרו לי המוני אנשים שאני נמשך לנשים שתלטניות אבל איני חושב שזה קשור לכך.אני מצפה לתגובה במיידי אם תוכל להענות לי ,אני אשמח נורא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדוי. - תגובה
איל זק10/02/2011שלום רב
נטייה מינית מוגדרת בראש ובראשונה על בסיס הרגשות והתחושות שיש לך כלפי בני מינך. כפי שאתה מעיד אין לך שום רגש של משיכה מינית כלפי גברים, כך שאין לך נטייה הומוסקסואלית.
אזור פי הטבעת הוא אזור בעל רגישות רבה ועל כן יכול להסב הנאה בזמן קיום יחסי מין ואין לכך קשר לנטייה מינית כזו או אחרת. כך גם בנושא השתלטנות במיטה. במידה ותרצה תשובות מפורטות יותר בנושאים אלה אני מציע לך לפנות לפורום העוסק בסקסולוגיה.
תמשיך ליהנות ולשחק במיטה עם בת זוגך, והסר דאגה מליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..
בדוי.18/02/2011תודה רבה לך אייל זק,הרגעתה אותי מאוד,ועזרתה לי להסיר ספק שלא חשבתי שקיים אך זה טוב לדעת לכול מקרה,שיהיה המשך עבודה נעימה,המשך לעזור למטופלים שזקוקים לעזרתך !!! אתה עושה עבודת קודש !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)