מחפש גיי תומך - תשובה לערן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש גיי תומך - תשובה לערן
    איל זק
    06/03/2011

שלום ערן
    אנחנו מודים לך על פנייתך ומבינים כי מצבך אינו קל. יחד עם זאת השארת פרטים אישיים מזהים בפורום כללי באינטרנט הינה דבר שעלול לסכן אותך וחשוב להימנע מכך, במיוחד לאור מצבך הרגיש. מסיבה זו נאלצנו למחוק את הודעתך ואת הצילום.
    אנו ממליצים כי תפנה לשירותי בריאות הנפש במקום בו אתה מטופל ותבקש כי יאתרו עבורך חונך שיוכל ללוות אותך בהתאם לצרכים שלך (במסגרת סל השיקום המגיע לך). בצורה זו יתאימו לך אדם אחראי ואמין ולא תיחשף לאנשים זרים היכולים לנצל את מצבך הרגיש והמיוחד.
    בנוסף, חשוב כי תעדכן את המטפלים שלך בשירותי בריאות הנפש לגבי פנייתך כאן ומטרתה.
    אנו מאחלים לך הצלחה.
    איל וטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפש גיי תומך - תשובה לערן

הוספת תגובה

• בחור גיי מתל אביב מחפש חונך בתשלום

ערן מתל אביב
    07/03/2011

לפני מספר ימים פירסמתי מודעה בפורום שברצוני למצוא חונך בתשלום .
    אני בחור גיי בן 34 מתל אביב , אני אינני ילד קטן ומודע לכל הסכנות שבחשיפתי ואני מעוניין בכך , שירותי בריאות הנפש לא עוזרים לי במידה המספקת ואני מחפש מישהו פרטי שאוכל לפנות אליו .
    אני מבקש שתפרסמו את בקשתי עם או בלי התמונה , לא יקרה שום דבר , אנשים לא " יאכלו " אותי ובכלל לא כל האנשים כאלה מפלצות ואני יודע היטב את מי לסנן וממי להיזהר אם בכלל .
    בכל מקרה אני צריך חונך פרטי שישמש לי כתובת , אולי בכל זאת אמצא את מה שאני מחפש .
    להיות סגור ולא לחשוף את עצמי זה רעיון נחמד , אך הוא לא מוביל אותי לשום מקום ומשאיר אותי בדיוק באותו מצב .
    אודה לכם אם תאשרו לי במייל את פנייתי , אני גם יכול לפרסם בפייסבוק או לפנות פרטנית לבחורים גאים בפייסבוק ולבקש את עזרתם , האפקט הוא אותו אפקט , פשוט בפורום שלנו זה יותר מסודר ומגיע לקהל רחב יותר
    בתודה ערן מתל אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו