גברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גברים
    אלירז
    10/03/2011

שלום לכם- שאלתי היא כזאת אני בן 19 ויש לי בעיה שאני חולם גם על גברים זאת אומרת בעיקרון נשים עושות לי את זה ונעמד לי מנשים ומאונן על נשים ואפי' מגברים אני יש כאלה שנגעל אבל ישנם גברים שאני רואה ואני אומר אחח בא לי ללקק אותו בכל הגוף וכל מיני כאלה. ואז כן יכול להתחיל לעמוד לי, והיו גברים שהייתי אתם אבל לדוגמא נגעלתי למצוץ את הזין אבל אהבתי כשקבלתי בתחת זה היה כיף וגם כשאני נתתי בתחת נהנתי, אז שאלתי היא מה זה אומר עלי וגם חלמתי שאני אוהב גבר אבל אהבה רצינית זאת היתה בחלום בקיצור איפה זה מעמיד אותי האם אני גם הומו מה קורה פה אני מבולבל.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גברים

הוספת תגובה

• גברים - תגובה

איל זק
    10/03/2011

שלום אלירז
    טווח המשיכה המינית נמצא על רצף שבין משיכה מינית שהיא רק למין אחד לבין משיכה מינית לשני המינים גם יחד. כך, אנשים מסויימים מרגישים שהם נמשכים רק לנשים או רק לגברים, ואילו אחרים מרגישים כי הם נמשכים לשני המינים. מבחינה זו, ההומוסקסואליות מוגדרת כמשיכה מינית הנוטה בעיקר לבני אותו המין. מהתיאור שלך עולה כי אתה נמשך גם לנשים וגם לגברים. זו תופעה לגיטימית שמשותפת לאנשים רבים ואין בזה שום בעיה.
    הצעתי לך היא לא להיטרד כעת מהגדרות כאלה או אחרות כי הן חסרות תועלת. בגילך הצעיר אתה פשוט יכול להמשיך להיתנסות בקשרים וביחסים אינטימיים ורומנטיים עם מי שיתאים לך (נשים או גברים). במהלך הדרך ועוד כמה שנים אתה תרגיש מה מתאים לך יותר או שפשוט תמצא את האדם הנכון שאיתו תרצה להמשיך ביחד, בזוגיות. הרבה יותר חשוב שיהיה לך טוב עם אותו האדם מאשר מהו מגדרו (המין שלו).
    מקווה שעזרתי. אשמח לשמוע את דעתך או אם יש שאלות נוספות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו