מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהמשך לפעם קודמת שכתבתי פה...אסף10/03/2011
אחרי שכבר סיפרתי לאחיות שלי שאני הומו לפני חצי שנה בערך החלטתי לספר גם לאימא שלי אחרי שהתייעצתי פה ובמקומות נוספים מה לעשות.
כמובן שרציתי לעשות את זה הרבה זמן אבל לא היה לי אומץ,
אז פשוט החלטתי לסיים עם זה.
כתבתי לאמא ואבא שלי מכתב לפני הרבה זמן שתיארתי בו כל מה שעבר עליי מאז שגילית שאני הומו ועד שכתבתי את המכתב,
אז החלטתי להשתמש במכתב.
השארתי אותו לאמא שלי על השולחן בבוקר לפני שבועיים עם הספר אמא יש לי משהו לספר לך והלכתי לבי''ס.
אחרי כמה זמן קיבלתי הודעה מאחותי שהכל עבר בסדר,שאמא שלי אמרה את חושבת שלא ידעתי? רק חיכיתי שהוא יבוא לספר לי,
ואז אמא שלי שלחה לי הודעה - תמיד ידעתי ואני אוהבת אותך!!!
ממש שמחתי כמובן (:
שחזרתי הביתה אמא שלי חיבקה אותי ואמרה לי אף פעם אל תתבייש במי שאתה והתחילה לבכות
ואז היא אמרה שהכל בסדר ושהיא אוהבת אותי ושזה לא מפריע לה ושהיא גאה בי =]
אני פשוט מאושר...לא יכולתי לבקש תגובה יותר טובה...
עכשיו נשאר לספר לאבא מתי שאני אחליט וזהו סיימתי עם המשפחה הקרובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לפעם קודמת שכתבתי פה... - תגובה
איל זק10/03/2011אסף היקר
איזה כיף לקרוא את הודעתך, עשית גם אותנו מאושרים (-:
כולי תיקווה שהדברים שכתבת כאן יעזרו לפונים נוספים לראות כי פעמים רבות החששות והפחדים שלנו באשר לקבלת זהותנו המינית ע"י המשפחה והקרובים, הם מוגזמים ואינם תמיד מציאותיים. בסופו של דבר ובזכות הפתיחות הרבה לנושא כיום, לשמחתנו החששות הללו ברובם מתבדים.
תודה רבה על ששיתפת אותנו, ותמסור ד"ש לאימא הנפלאה שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהמם !!
מישהו שאכפת ל17/05/2011שכל הילדים יהיו חכמים כמוך וכל ההורים יהיו מוצלחים כמו אמא שלך..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)