מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בן 12 וחצי ומפחד שאני הומוחסוי20/03/2011
לפני שנתיים היה לי חבר לא חבר כמו של הומואים סתם חבר והוא היה יותר גדול ממני בשנתיים שלוש ופעם אחת הוא איכשהו הצליח לדרדר אותי לעשות איתו ואז עשינו והוא עשה איתי פעמיים שלוש ואני לא מבין איך הידרדרתי לזה ולפני חודש אפילו פחות היה לי עוד חבר רגיל והוא בן 16 והוא גם איכשהו הצליח לדרדר אותי לעשות איתו והוא שם רוק על האיבר מין שלו ואז הוא התחיל להכניס לי ועשינו איזה 10 15 דקות אני לא יודע למה עשיתי איתם את הדברים האלה אני רוצה להיגמל והוא עדיין מבקש ממני לעשות איתו עוד ואני מנסה להיגמל ואני לא מצליח מה עושים בבקשה מתחנן תעזרו לי תודה?! ואני הומו לכל החיים או לא או עם אפשר להיפתר מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 12 וחצי ומפחד שאני הומו - תגובה
טל קרויטורו21/03/2011חסוי יקר,
הומו זה גבר שאוהב ונמשך לגברים. אבל מה שאתה מתאר לא נשמע כמו אהבה ומשיכה ורצון אלא חברים מבוגרים ממך שלוחצים עליך לקיים מין גם כשאינך מתלהב מזה. זה חמור במיוחד לאור גילך הצעיר שפוגע ביכולת שלך לשמור על הגבולות שלך. לא במקרה נקבע גיל 16 לגיל ההסכמה ליחסי מין.
שאלת מה עושים - מה שאתה צריך לעשות זה לפנות למבוגרים שיעזרו לך להפסיק את המעשים המיניים שנעשים בך ללא רצון מצידך, ויעזרו לך להתמודד עם מה שכבר עברת. אני מצרפת רשימה של מבוגרים אפשריים:
א. הורים. הסיפור כאן הוא לא שאתה 'הומו' אלא שבנים מבוגרים ממך מנצלים את גילך הצעיר שנלווה לחוסר יכולת לשמור על עצמך.
ב. אחות/דודה.
ג. מורה או יועצת בית הספר
ד. אמא של חבר בן גילך
ה. לפנות לקו סיוע לגברים שעברו תקיפה מינית (בשל גילך הצעיר וחוסר היכולת לשמור על עצמנו בגילאים האלו כל מעשה מיני גם לו היית מסכים ורוצה בכך מאד הוא תקיפה, לא כל שכן כשאינך רוצה ולוחצים עליך). פשוט לחיג ארבע ספרות - 1203 מכל טלפון
מה דעתך? מחכה לשמוע ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3אנבן 1
דני29/08/2012אני נמשך לגברים ולא לבנות ואני בן12 וחצי ואני מתביש שידעו עלראים תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3אנבן 1
דני29/08/2012אני נמשך לגברים ולא לבנות ואני בן12 וחצי ואני מתביש שידעו עלןק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
Miki25/02/2013אני מבין אותך גם אני ככה אני אשמח לדבר איתך על זה כתוב תפייסבוק שלך : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)