מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בן 12 וחצי ומפחד שאני הומוחסוי21/03/2011
שלום רב ותודה רבה על ההעצה וכבר אמרתי אתזה לבת דודתי הבת 13 בגלל שאני מאוד קרוב אליה והיא כמו אחות תאומה שלי אני תמיד מיתיעץ איתה על כל דבר שאני עושה או כל דבר שהיא עושה והיא אמרה לי לשכוח מזה ואני לא מצליח ואני מפחד להגיד להורי או למישהו אחר ורק לבת דודתי ואני חושב שנכנסתי לטראומה מזה ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 12 וחצי ומפחד שאני הומו - תגובה
טל קרויטורו21/03/2011חסוי יקר, בת דודתך איננה מבוגרת מספיק כדי לסייע לך בכל היקף הסיוע שקיים. אתה צריך אדם מבוגר כדי שיוכל לחבר אותך לגורמים שכן יכולים לסייע לך להתמודד עם ניצול מיני שלא מרצונך. החדשות הטובות הן שיש טיפולים יעילים מאד לטראומה כיום. האם תוכל לבקש מבת דודתך לספר זאת עבורך לאדם מבוגר? אולי לאמא שלה? האם תסכים להתקשר ל1203 ולדבר איתם כך שיוכלו לתמוך בך? מחכה לשמוע ממך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם סובלים מחרדות?
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)