מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאנוימי21/03/2011
יש לי ידיד משפחה בן 53 שאני חושדת שהוא הומו הוא כל הזמן,מדבר על זה שהוא עםנשים וטוב לו עם עם נשים ואני חושדת שהוא מסתיר את הזהות שלו דרך זה,מעבר לזה יש לו חבר טוב אוד מאז ילדותו שהוא רוב הזמן מבלה עימו ואף ישן אצלו במיטתו והוא כל הזמן צוחק על זה שהחבר שלו מתחיל איתו בכל מיני נגיעות וצחוק תמיד על יחיסים מיינים בין שני גברים אני רוצה לדעת הם זה אכין סימן להומוסקסואליות,יש לו גם תכונות נשיות כגון הליכה קצת מוזרה והוא כל הזמן בקרבת נשים כיאלו הוא מחפש את זהותו המינית ולא מוצא אותה האם ש אפשרות לדעת בודאות שאיכן הומו? כי בסך הכל אני רוצה שהו יצא מארון בגאווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
איל זק21/03/2011שלום לך
ייתכן מאוד שאת צודקת בתחושותיך, אולם את התשובה האמיתית יודע רק הידיד שלך. יתכן גם שהסיפורים שלו על החבר הטוב שלו ששולח לו ידיים נועדו בכדי לבחון את תגובותיכם. אולם בכל מצב, ההחלטה האם ומתי לצאת מהארון היא בידיו בלבד. תהליך היציאה מהארון הינו ארוך ואינו קל ובמיוחד לגבר כבן 50. לפיכך גם אינני ממליץ להפנות אליו שאלות ישירות בנושא שכן ייתכן ואינו בשל לענות על כך עדיין.
השאלה האמיתית העולה כאן היא לא מהי זהותו המינית אלא מדוע זה כה חשוב לך לדעת? נראה לי שחשוב יותר לקבל את האדם כפי שהוא מאשר לתייג אותו בהתאם לזהותו המינית. אני מאמין שכל רצונך הוא לעזור לו, אך יש לתת לו לעשות זאת בקצב שלו ובהתאם לתחושותיו ולנכונותו. יחד עם זאת אני בהחלט ממליץ כי תיצרי אווירה פתוחה וליברלית בנושאים אלה כך שירגיש שבאופן כללי יש פתיחות וקבלה מצידך לכך ואם הוא אכן כזה וירגיש מספיק נוח הוא ימצא בעצמו את הזמן הנכון להעלות זאת.
מקוה שעזרתי. אשמח לשמוע את דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנוימי
אנוימי24/03/2011אני חושבת שאתה צודק את האמת אני כל זמן נותן תחושה שאין לי בעיה עם זה את האמת אני בעד שכל אחד יחייה את חייו לפי דעותיו ונטיותיו המניות אי אפשר לחיות בצל כל החיים ואני מעבירה לו את התחושה הזאת לפחות כך אני מנסה,ויש לי עוד שאלה יכול להיות שהוא ברח כל הזמן מנטיותיו מכיון הוא מרבה להיות עם נשים הייה נשוי ועכשיו הוא גרוש זאת שהיא דרך לברוח מהמציאות? אני לא לוחצת עליו פשוט מאוד חשוב לי להעביר את המסר בצורה נכונה מבלי לפגוע אני אדם הכי ליברלי שיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנוימי - תגובה
איל זק24/03/2011שלום רב
אנשים שגדלו וחונכו בחברה שאינה ליבראלית ופתוחה דיה גדלים עם תחושות אשמה וקושי רב לקבל את נטייתם המינית השונה. חלקם מנסים להתמודד עם זהותם ע"י ניסיון להתכחש לה באמצעות קשרים עם המין השני, ובכך גם לחזק את הדימוי החברתי שלהם כ"נורמלים" וסטרייטים. יחד עם זאת, אין זה נכון לנסות ולנתח את אישיותו של חברך ואינני יודע אם זהו אכן המצב לגביו.
כפי שאמרתי, חשוב ליצור אווריה כללית תומכת ומקבלת מבלי ליצור איזה לחץ או תחושת חקירה ופולשנות. צריך לכבד את רצונו של כל אחד לחיות את חייו ע"פ דרכו שלו ובקצב שמתאים לו.
אם יש שאלות נוספות את מוזמנת לשאול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)