מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הומופוביהחסויה24/03/2011
היי אני בת 17 ושנה שעברה רק התחלתי את התיכון לאומניות בו אני לומדת.
אין לנו ערסים או כל מיני סנובים עוקצנים בכיתה,אז
הרוב חופשי להראות מי שהוא.
טוב אז שנה שעברה כשרק למדתי להכיר את הילדים בכיתה,ילדה אחת הודתה שהיא
לסבית,קיצר היא תמיד הייתה מדברת על זה.
אני אמרתי לה שאני לא מאמינה לה,וזה נכון בהתחלה-חשבתי שהיא אומרת בצחוק.
טוב שנה שעברה לבסוף החלתי להבין שהיא אכן כן,לא היתה לי בעיה עם זה
אני התייחסתי אליה כאל בנאדם נורמאלי.
אני שמתי לב שמשהוא מוזר קרה לאחת החברות האחרות שלי בכיתה,היא בתחילת שנה שעברה רק דיברה שבא לה להז***ן,פתעום אחרי כמה זמן שהיא הסתובבה
עם הלסבית,הלסבית ממש אהבה "לגעת לגעת" בה,טוב היא הכוסית של הכיתה אז אני לא מופתעת,קיצר הילדה הזו נהנית מאד-היא אפילו פתעום החליטה שהיא ביסקסואלית.
אבל קיצר שנה שעברה לא התייחסתי לזה הרבה
אך השנה משהוא מוזר עובר עלי,יש לי כאבים כבר כמה זמן האונה השמאלית של המוח שלי ובזמן האחרון אני מתנהגת מוזר,חטפתי פוביה מהלסבית הזו,פתעום אני לוקחת את זה קשה,אני רק מנסה להתרחק ממנה-אני פוחדת שיקרה לי משקרה לאחת החברות לי ועוד חברתה הטובה כנראה גם נסחפת למיניות זו.
אני לא יודעת מה קורה לי,יש לי פשוט סיוטים ממנה,אבל אני לא פוגעת בה בכלל כמובן.
אבל יש לי פחד,סיוטים מרק לחשוב עליה,אני פשוט רוצה לברוח ומרגישה לא בנוח לידה.מה קורה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומופוביה - תגובה
טל קרויטורו24/03/2011שלום לך,
קודם כל אם יש לך כאבים חוזרים בצד שמאל של הראש - כדאי לגשת גם לבירור רפואי לפני שמניחים שזה אך ורק מסיבות נפשיות.
מצב של סיוטים ורצון להמנעות אכן יכול להיות פוביה, אבל המונח לא מסביר בפני עצמו ממה זה נגרם או מה מסייע. אם את שמה לב שיש לך סיוטים והמנעויות באופן שמפריע לך שלא חולפים מעצמם (לפעמים הפתרון הוא לא להמנע אלא להחשף כמה שיותר למה שמפחיד אותנו כדי שהמערכת שמאותת לנו על סכנה תראה שבעצם לא מדובר בסכנה מוחשית) ניתן לשקול בחיוב לפנות לטיפול ממוקד. כמו כן חרדות יכולות להיות מוגברות באמצעות חומרים ביוכימיים (ניקוטין, קפאין, אלכוהול) ומצבים הורמונלים (לקיחת גלולות למשל) כך שכדאי גם במקביל לצמצם ולהמנע מכל מה שעשוי להגביר זאת.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה שנייה
חסויה24/03/2011קודם כל אני לא לוקחת שום גלולות קבועות,לא סמים או אלכוהול.
אך באמת כאבים באונה שמאלית יכולים להיות תוצעה של בעיות נפשיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה שנייה - תגובה
טל קרויטורו25/03/2011כאבי ראש יכולים להיגרם כתוצאה מסטרס, אבל זו לא הסיבה היחידה, לכן כדאי לפנות לבירור רפואי לפני שמחליטים שזו תוצאה של סטרס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)