מקלחת בצבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקלחת בצבא
    חיים
    29/03/2011

שלום,
    אני קצין בכיר נשוי 20 שנים עברתי מערכות יחסים עם נשים רבות ומעולם לא נמשכתי לגברים.
    בשבוע שעבר הייתי בשטח בתרגיל סיימתי את עבודתי בשעה מאוחרת ונכנסתי להתקלח.
    במקלחת היה קצין צעיר קטן וצנום עברתי לידו והרגשתי גירוי מיני קל.
    לא הבנתי מה קורה לי אבל נכנסתי להתקלח.
    הקצין שאל אם יש לי שמפו כי שלו נגמר עניתי שכן ובמקום להעביר לו אותו נכנסתי עם השמפו אליו לתא.
    יש לציין שהתא קטן שנינו עירומים ונוצר מגע שהיה נעים לי.
    הגעתי לזיקפה תוך שניות בחיים לא הרגשתי תענוג כזה. תוך שניות גמרתי. (ההודעה צונזרה א.ז) נבהלתי נכנסתי מייד לתא שלי סיימתי להתקלח והלכתי לישון. כמובן שלא הצלחתי לישון.
    חזרנו לבסיס אני לא מדבר עם הקצין חש מבוכה נוראית.
    היום בגילי אני מבולבל מינית האם אני הומו????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקלחת בצבא

הוספת תגובה

• מקלחת בצבא - תגובה

איל זק
    29/03/2011

חיים שלום רב
    מארוע כזה או אחר לא הופכים להיות "הומו". כל אדם ירגיש גירוי מיני כאשר הוא נמצא בסיטואציה אינטימית כפי שתיארת. ההבדל בין התנהגות מינית לזהות מינית הומוסקסואלית הוא בתחושת המשיכה המתמדת כלפי גברים. תחושה שלפי דבריך אין לך.
    לכן גם אין טעם להלחץ מזה יותר מדי. אתה יכול לראות בזה כאירוע נעים וחד פעמי ולשכוח מכך או כפתח לדרך לא מוכרת שברצונך להוסיף ולבחון. בכל מקרה, אם משיכתך המינית העיקרית אינה כלפי גברים, אינך הומו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקלחת

חיים
    29/03/2011

תודה עזרת לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף למה צינזרתם..

דורון
    31/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו