קצת מוזר לי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מוזר לי..
    עדן
    05/04/2011

לכתוב כאן, וגם לא ממש תכננתי להתייעץ בעניין אבל נתקלתי באתר שלכם ממש במקרה אז החלטתי לשאול..
    יש לי חברה טובה שהכרתי לפני כמה שנים.. החברות שלנו לא רגילה. היא קצת יותר גדולה ממני ואני רואה הבדל רב בין החברות איתה לבין חברויות עם בנות אחרות.
    מה שמלחיץ אותי הוא שאני מרגישה כלפיה אהבה. כלומר, לא אהבה רגילה שיש בין חברות אלא ממש תלות.. אם היא לא עונה לי אני ישר נכנסת למצב רוח רע וכו'..
    כמעט כל הזמן אני חושבת עליה.
    אני מפחדת שאולי יש לי איזה בעיה. אני בטוחה שזאת בעיה קלה אבל חאלס, בא לי כבר להתפטר מזה..
    אלה רגשות שאני אמורה לשמור לחבר שלי/לבעלי..
    מה עושים???? :(
    איך יוצאים מזה בלי להעליב ולפגוע בה ובעצמי??
    פתוחה להצעות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מוזר לי..

הוספת תגובה

• קצת מוזר לי.. - תגובה

טל קרויטורו
    06/04/2011

שלום לך,
    מהודעתך לא ברורה מה הדינמיקה בינך לבין חברתך - האם זיקה בין חברות נפש, האם תלות, האם משיכה.
    בנוסף לפעמים המעט שתיארת מעיד לא על הקשר כמו על תחומי חיים אחרים- הרי כשלא עונים, גם כשמדובר באדם אהוב מאד, אפשר להשאיר הודעה וללכת לעסוק בדברים אחרים עד שיחזרו אלינו. אם זה לא מה שקורה - לפעמים זה מעיד על חוסר יכולת להעסקה עצמית או שאנחנו מרגישים ששאר הדברים בחיינו עגומים במידה כזו או אחרת וכך אנחנו נצמדים למה שנתפס אצלנו כמקור אור.
    כמובן שלאפשרויות שונות יש דרכי סיוע שונות, כך שמה עושים תלוי במה בעצם הסיטואציה.
    אגב, גם עבור פרטנר/ית אחר/ת לא מומלץ שזה יהיה היחס - מצב רוח רע אם לא זמינ/ה לרגע , כך שכדאי להסתייע במצב ענינים זה גם אם היה מופנה לחבר/ה או לבעל/אישה.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו