מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש מצב שאני הומו?רפי07/04/2011
שלום אני בן 15 ויש לי בן דוד בדיוק בגילי אני גר בעיר מסיומת והוא גר בעיר אחרת תמיד שאני נימצאה אצלו בחופשים אנחנו ישנים ביחד ובשעה מאוחרת מעבירים לערוץ אגו וכאלה במיספר פעמים שעברות היה קצת שונה האינו מאוד עיפים והלכנו לישון במיתה האמת שסמנו לב ששנינו חרמנים הוא הציא לי שאני יביא לו ביד ואז גם הוא לי הסכמתי והיה כיף ואחרי זה גם ירד לי האם יש מצב שאנחנו הומים או שאני סתם אהבנו את התחושה של מגה כזה יש לציין שיחסים שלנו לא נארסו וגם שאנחנו לא ילדים שלא הולך להם עם בנות אבל לא מגעים ללמצב של מיניות איתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
רפי07/04/2011נגיד שזה בסדר אז כדי לנו להמשיך בזה? כאילו שנמשיך רק במין אוראלי כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מצב שאני הומו? - תגובה
איל זק08/04/2011רפי שלום
מגע אינטימי ו"משחקים" בין בנים בגיל ההתבגרות זה דבר שכיח שאינו יוצא דופן. זה חלק מהתהליך בו המתבגר בוחן את עצמו, את תחושותיו ותגובותיו במצבים השונים ולומד מהן העדפותיו. בעיקר כאשר כפי שאתה מתאר עדיין לא הגעתם למצב אינטימי עם בנות.
השאלה העיקרית היא למי אתה נמשך יותר, לבנים או לבנות? גברים הנמשכים יותר לבנות הם הטרוסקסואלים בעוד אנשים שנמשכים יותר לבני מינם הם הומוסקסואלים. התחושה הפנימית והמשיכה המינית היא זו שקובעת.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיתי
רפי09/04/2011זה לא שבחיים לא היה לנו מגע אינתימי עם בנות נגעתי בבנות והיתנשקתי איתם בעבר ואפילו הרבה אבל לא מצב של מין ומין אוראלי ואני לא נימשך ביכלל לבנים רק לבנות ואפילו מעונן מידי פעם רק היה מוזר לי שהקטע הזה עם בן היה נעים לי ואפילו כיף מאד בקשר עינין של לבחון את עצמי אני בטוח ב100 אחוז שאני לא הומו .
שאני חושב אל זה שאני נגעי לו בזין לא היה לי כזה נורה אבל שאני חושב אל זה שמצצתי לו אני מקבל בחילה .
חייב לציין שלי היה נעים שהוא נגע לי ומצץ לי וזה לא עושה לי בעיה שאני חושב אל זה וההפך אני אפילו בצפיה לפעם הבאה.
מה דעתך בקשר למה שכתבתי לך הפעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אילן10/04/2011אני מצוטט בצאטים באנטרנט
ובמצלמות אינטימיות
אומרו לי בנים שגבר ידע למצוץ טוב יותר מי בת
לכן אתה נהנה
אני ישים את עצמי כסטרייט
ומישהו יאונן לי וימצוץ לי
אני יהנאה מי זה
על תהיה במצב לא נעים ובתך סטיגמות
נעים לך תמשך מה שטוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי כן ואולי לא
מישהו שאכפת ל17/05/2011הקביעה אם אתה הומו או הטרוסקסואל היא על פי המשיכה שלך.
אם אתה נמשך לבנים אז אתה הומו
ואם אתה נמשך לבנות אז אתה הטרוסקסואל (שזה אומר לא הומו)
תסתכל ברחוב ובין החבריםמה מעניין אותך יותר גברים שעוברים ברחוב או נשים, על מי אתה מסתכל ומי מעניין אותך, ומושך אותך...רק ככה תדע מבפנים אם אתה הומו.
ואם כן אז דע לך שזה בסדר גמור להיות הומו. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)