מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה אני מיואש כבר !אבי 1808/04/2011
היי אני נמצא כרגע עם בן זוג חודשיים ממש טרי ויש לי בעיה כי הוא מראה אהבה חום אבל רוב הפעמים הוא אנטי כזה הוא לא שם עליי יד הוא משו לא דע ממש ממש ממוזר
ואני לא רוצה להיות הומו אני בן 18 כל החיים לפניי אני רוצה בחורה שתיתן לי אור לחיים אני רוצה ילדים שיהיה לי !
אני נמשך לגברים יש דרך לעשות לזה סטופ?
אני נמשך גם אל בנות (אבל פחות)
איך אני מגביר את התחושה שלי לבנות?
אמא שלי חושדת בי שאני לא ישן בבית אני לא יודע מה להגיד לה!?
אין מצב אני מספר לה זה ישבור אותה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה אני מיואש כבר ! - תגובה
טל קרויטורו09/04/2011אבי היקר שלום,
נשמע שנושאים רבים מעסיקים אותך, אשתדל לגעת בהם בקצרה עד כמה שהבמה מאפשרת ולהציע מקומות נוספים שיוכלו לאפשר לך להמשיך לעסוק בהם יותר בהרחבה.
ראשית, לא ניתן 'לעשות סטופ' למשיכה לגברים, כן אפשר לעבור תהליך קבלה עצמי או עם איש/ת מקצוע שיעזור לראות שעבור מי שנמשך לגברים אין כל סתירה בין זה לבין 'כל החיים לפניי', 'אור בחיים', או ילדים. אפשר להמשך לגברים ולמצוא פרטנר אוהב שאיננו 'אנטי' או 'מוזר' או לא נעים לך בדרך אחרת.
בנוגע למשיכה לבנות - ביסקסואליות היא משיכה גם לבנים וגם לבנות. אין דרך 'להגביר את המשיכה לבנות', אבל מי שביסקסואל יכול להתאהב ולהמשך גם לגבר וגם לאישה.
בנוגע לאימך - לדעתי כדאי להגביר את הקבלה העצמית שלך לפני שאתה מספר לאמך, כי הורים שאינם מקבלים זה נובע מסטריאוטיפים ודעות קדומות, וכדי לשנות את דעתם תצטרך לסייע להם לקבל זאת. כל עוד אתה עצמך מאמין במידה זו או אחרת בסטריאוטיפים או דעות קדומות יהיה קשה לך לקבל את עצמך וגם לעזור להוריך לקבל אותך.
כדאי לך לשקול בחיוב להצטרף לאחת מהקבוצות של איג"י (ארגון הנוער הגאה) שפרושות ברחבי הארץ (הקבוצות ברחבי הארץ עד גיל 23 ובת"א עד גיל 32), שם תוכל לדבר ולהתייעץ עם צעירים נוספים במצבך.
בנוסף לתהל"ה - עמותת תמיכה להורים של לסביות, הומוסקסואלים, טרנסג'נדרים וביסקסואלים יש שירות שנקרא 'הורה בקפה' בת"א שבו אפשר להיפגש עם אמא מתהל"ה שנותנת תמיכה ראשונית לצעירים שמעונינים לצאת בפני ההורים.
אם הקשר עם העמותות שציינתי לא יסייע דיו בהורדת החששות ובהעלאת הקבלה העצמית, כדאי לשקול בחיוב פנייה לאיש/ת מקצוע גיי פרינדלי כדי אכן להוריד את מפלס החרדה ולהעלות את הקבלה העצמית ויכולת ההתמודדות.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)