כולם חושבים שאני לסבית.. ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולם חושבים שאני לסבית.. ....
    מישל
    25/04/2011

שלום..
    אני בת 19 היום.. יש לציין לפני הכל שהיתי במערכת יחסים של 3שנים.. עם גבר..
    והיום אני בסוג של מערכת..שהיא ברובה מינית ..גם עם גבר...
    בכל אופן...כשהייתי ילדה תמיד הייתי לובשת בגדי בנים הייתי אוהבת את הספורט ומה שבנים עושים...היום אני לא כזאת...אבל אני פשוט מעדיפה לצאת עם הבגדים הכי נוחים שלי ...אולסטאר וג'ינס...ולא כל הזמן לחפש בגדים סקסים כדי למשוך תשומת לב של בנים...כי ממש לא אכפת לי מאנשים שאני לא מכירה...
    אני לא בן אדם הכי חברותי כי אנשים גם לא ממש מעניינים אותי..אני לא אוהבת מסיבות ולא אוהבת לצאת ולפלרטט עם בנים ולדבר עם סתם אנשים..אני בן אדם מאוד סגור..
    עכשיו..אנשים כל הזמן שואלים אותי אם אני לסבית וזה מתחיל להטריד אותי ...
    כשאני מקיימת יחסי מין עם גבר אני נהנת מאוד ...אני מרגישה משיכה...
    ונשים ..אין ספק שהן יפות והכל אבל לא משהו שהייתי מתקרבת מבחינה מינית...
    גם בצבא..שאנחנו במקלחת או משהו..לא מושך אותי בכלל....

מה דעתך?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כולם חושבים שאני לסבית.. .... - תגובה

טל קרויטורו
    26/04/2011

שלום לך,
    דעתי היא שבחברה שלנו מנסים פעמים רבות להכניס גברים ונשים ל'מיטות סדום' של 'איך אישה אמורה להתנהג' ו'איך גבר אמור להתנהג'. אחת הדרכים לעשות זאת זה לנסות ללעוג למי ש"חורג/ת" מהנורמות, ואחת הדרכים המצערות ללעוג כדי לגרום לבני אדם "להתיישר" עם הנורמות זה 'מה את לסבית?' ו'מה אתה הומו'.
    כל קשר בין זה למציאות בה יש מגוון רחב של אופני התנהגות של בני אדם גברים ונשים, או כל קשר בין זה למציאות בה אין שום קשר הכרחי בין מה לובשים ואל מי נמשכים - איננו בנמצא.
    לסבית היא מי שנמשכת לנשים, בין אם היא לובשת גרביונים ומיני ובין אם היא לובשת ג'ינס וג'קט עור. הטרוסקסואלית היא מי שנמשכת לגברים בין אם היא לובשת "בגדים סקסיים" ובין אם לא.
    בקיצור - ככל הנראה מנסים למשטר אותך כי לדעתם את "לא מספיק נשית". איך לנהוג במצב כזה - יש שנענות/ים ומנסים להתיישר חזרה לנורמות, יש שמצפצפים/ות, יש מי שמצביעות על כך ופועלות לשינוי (למשל בקרב הפמיניזם ובקרב לימודי מגדר).
    מעבר למה ששאלת ישירות - יש איזו נורה שנדלקה בגלל השילוב של 'סוג של מערכת', בן אדם מאד סגור, ואנשים ששואלים אותך גם כי הם לא יודעים על הפרטנר שלך - הנורה מכוונת לכיוון של - האם את כיום במערכת יחסים שעושה עימך חסד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו