מה זה אומר עליי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר עליי?
    עלומת שם
    01/05/2011

היי קורה לי שאני מפנטזת על מישהי מהעבודה שאני נמשכת אליה, ( לא מפריע לי לפנטז עליה למרות היותה נשואה עם ילדים) שאנחנו עושות סקס . אני מאודד אוהבת גברים וכמובן שרוצה ילדים וכן מיד עם הישנות המציאות שיש לה בעל וילדים אני נרתעת מיד ואומרת לעצמי בראש שזה לא בסדר כלל המחשבות האלה.
    האם זה תופעה נשנת וחוזרת או שמא אני לסבית...
    למרות שאת התשובה אני יודעת אני כלל לא כי אני מאוד אוהבת גברים ורוצה ילדים..
    אז אם כן מה התופעה המוזרה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר עליי?

הוספת תגובה

• מה זה אומר עליי? - תגובה

טל קרויטורו
    02/05/2011

שלום לך, ההגדרה לסבית משמשת להגדרת מי שנמשכת לנשים ולא נמשכת לגברים.
    לא כך תיארת את הדברים. ההגדרה ביסקסואלית משמשת להגדרת מי שנמשכת גם לגברים וגם לנשים. המשיכה לא חייבת להיות 50/50 בין גברים ונשים, היא יכולה להיות גם רק מדי פעם.
    בנוגע לרצון בילדים - הוא לא קשור לנטיה המינית, אפשר לרצות ולהיות אם בכל נטיה מינית שהיא.
    אין רע בלפנטז בפני עצמו, כל עוד את מרגישה שזה לא פוגע בתפקוד חייך ולא בא על חשבון מציאות (למשל אם הפנטזיות נעימות לך ותו לא - אין בעיה, אם את מרגישה שבגלל הפנטזיות אין לך מציאות רומנטית/מינית - את זה כדאי לשנות).
    אם את מרגישה קושי במציאות הרומנטית/מינית - את מוזמנת לפרט. במידה ואין כזה ויש רק פנטזיות - כל עוד זה לא פוגע באיש, אין בכך רע.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר עליי?

עלומת שם
    02/05/2011

אני עדיין שואלת את עצמי למה בכלל אני מפנטזת עליה.?..
    ולגבי קשר כרגע עדיין אין לי אז איך אני יכולה לדעת אם זה יפגע בי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

טל קרויטורו
    02/05/2011

אפשר לפנטז על אנשים אמיתים או מדומיינים, ואין כל חובה לממש במציאות. אם את מרגיש שקשר זה משהו שחסר לך הייתי מציעה להשקיע פחות אנרגיה בלמה את מפנטזת על מי שאת מפנטזת ויותר אנרגיה ב- כיצד תכירי א/נשים לרוחך למימוש במציאות. כלומר את הזמן הפנוי שיש לך להעביר לעיסוק בתכנון הכרות והכרות במציאות ופחות בפנטזיה.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר עליי?

עלומת שם
    02/05/2011

נשמע מעולה...
    אך הדבר שנורא מפריע בקטע של הפנטוזים הוא שאני עובדת אם אותה אחת ורואה אותה כל יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

טל קרויטורו
    02/05/2011

הי, זה שאת רואה אותה כל יום זה לא DEFECT, זה FACT, וכנראה יש קשר בין זה שאת רואה אותה כל יום לבין זה שהיא מושא נגיש לפנטזיות. זה שאת רואה אותה כל יום בהקשר הזה אפילו יכול להיות יתרון - היומיום מאפשר שפע הזדמנויות להבחנה בין פנטזיה למציאות לפעמים דווקא זה שרואים מישהו לעיתים רחוקות נותן יותר מרחב פנטזיות ו'השלמת פערים'. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר עליי?..

עלומת שם
    02/05/2011

גם לא הוספתי שהקשר בנינו מאוד טוב אני נמצאת איתה המון בעבודה ויש לנו יחסים ממש ממש טובים.
    דעתי בהקשר למה שאמרת שזה ממש ממש נכון כי עצם זה שאני רואה אותה כל יום לפעמיים עושה את ההפרדה כי עובדה שאני מפנטזת עליה בבית ולא בעבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו